Iesirea din scoli

Pe data de 15 Ianuarie 2018 se va pune in vedere noua lege cu privirea iesirii din scoli fata de elevi. Copii au nevoie sa-si oxigeneze creierul  pentru a putea fi mult mai activi la ore. Mai sunt si elevii care vor sa-si cumpere de mancare si alimentele din tonomate sunt mult prea scumpe si nu exista diversificarea produselor. Si multi profesori cand au auzit asta ne-au spus sa ne cumparam cand venim, dar poate ne schimbam gandul  mai tarziu . Nu toti copii stiu mereu ce vor. In curand  o sa ajunga copii care o sa cumpere produse si o sa le vanda la un pret mai mic ca in tonomatele scolii. Mai sunt si scoli cu magazin in curte , dar sunt foarte putine . De exemplu scoala Gimnaziala nr 3 Focsani nu are si nici nu lasa copii sa iasa in curtea scolii. Daca nu vor sa ne lase afara din incinta institutiei publice sa finanteze toate scolile.  Ni s-a spus ca nu avem voie iesim ca s-au intamplat multe accidente rutiere copiilor mici, dar asta li se putea intampla si adultilor. Nu trebuie pedepsiti copii mai mari . Nu este vina lor ca ceilalti nu sunt atenti . Avem nevoie de libertate !

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).