Hârtie igienică în unităţíle de învăţământ din Timișoara!

Solicităm Primăriei Municipiului Timișoara să se asigure că toate unităţile de învăţământ din oraș sunt dotate cu hârtie igienică, săpun lichid, șerveţele umede și uscate, hârtie de imprimantă și toner.
În multe dintre unităţile de învăţământ din oraș, produsele igienico-sanitare sunt limitat disponibile. Această lipsă este observată  de părinţi, fiind nevoiţi să căutăm soluţii în locul persoanelor responsabile din primărie și din instituţiile de învăţământ.
De asemenea, pentru a facilita procesul educaţional, copiii, mai ales cei de grădiniţe și din clasele mici, folosesc foarte des hârtie imprimată. Aici intervin din nou părinţii, achiziţionând hârtie, toner și în unele situaţii imprimante, PC-uri sau videoproiectoare.
Acest mers al lucrurilor trebuie să înceteze și Primăria Municipiului Timișoara trebuie să își îndeplinească obligaţiile.


RO100 Timisoara Edu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe RO100 Timisoara Edu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook