Găsește intrusul: atenție, amuzament, alcool

Nu dăm vina nici pe societate, nici pe "timpurile" în care trăim. Am luat 10. El reprezintă locul pe care îl ocupăm în consumul de alcool și cel ce ne asigură victoria în fața altor țări. Totuși, principala problemă începe atunci când alcoolul din sânge se combină cu dorința de a conduce. Deși există limitări normative în acest sens, unele persoane consideră că legile sunt pentru toată lumea, mai puțin pentru ei.

Numeroase accidente au fost cauzate de consumul de alcool, iar pentru a combate această acțiune trebuie să realizăm pericolul în fața căruia ne expunem. Dacă dumneavoastră sunteți cel/cea care a urcat vreodată într-o mașină, având peste limita legală de alcool în sânge, ar trebui să conștientizați că pe drumul pe care ați mers existau alte zeci de persoane nevinovate care se îndreptau către ceva, expuși în fața unui posibil pericol. Și de asemenea, aceeași lucru s-ar putea întâmpla celor apropiați dumneavoastră.

Pentru restul persoanelor, care consumă alcool responsabil, vă propun să semnați o petiție prin care să transformăm legea din particulară, în universală. Adică pentru toți și toate.

Și pentru că necesităm măsuri drastice, soluția ar fi mărirea amenzilor până la 5000 de lei pentru o alcoolemie până în 0,04 și creșterea timpului petrecut după gratii până la 15 ani.

Pentru tine cât valorează o viață?


Popa Alexandra    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Popa Alexandra să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook