Fără penali in funcții publice / consiliul local Brașov.

Stimați cetățeni, locuitori ai Brașovului și cetățeni Români, dorim sa tragem un semnal de alarmă, în momentul de față în consiliul local și în funcțiile publice se afla anumite persoane cercetate penal, care formeaza  o adevărată caracatiță în delapidarea baniilor publici si dorim sa fie înlăturate  din funcțiile publice .                                     În data de  28.10.2020 în orașul Brașov s-a validat componența noului consiliu local al Brașovului, vrem sa propunem sa fie înlăturate din funcții publice  a tuturor celor care au în cauza  dosare penale pe rol sau condamnări penale. 

Noi, Brașovenii inițiatori al acestei petiții, suntem de părere că toți consilierii sau alte persoane care lucrează în  funcții publice, nu pot jura la investire cu bună credință și cu mâna pe Biblie că vor respecta legile țării și Constituți României.

Dorim in orașul Brașov si în România fără penali in funcții publice, cum de altfel și noul Primar al Brașovului a susținut acest demers și sperăm că îl va pune in aplicare..

Semnează dacă ești de acord.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Alex să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...