Fără orar obligatoriu în cazul perchezițiilor unde suspecții sunt cercetați pentru infracțiuni cu violență

Pentru memoria Alexandrei avem datoria de a face tot ce ține de noi, pentru a nu se mai repeta astfel de greșeli ale organelor judiciare, din cauza legislației neclare.

Semnează această petiție, în cazul în care ești de acord ca perchezițiile să se efectueze la orice oră, în cazul în care percheziția domiciliară este efectuata împotriva unei persoane suspectate că a săvârșit o infracțiune cu violență.

Articolul 159 din Codul de Procedură Penală, e interpretabil, prevăzând că perchezițiile domiciliare se efectuează doar în intervalul 08:00-20:00, iar ca excepție se pot efectua și în afara acestor ore, dacă există suspiciunea că integritatea fizică a unei persoane este pusă în pericol. 

Din cauza actestei legislații neclare și interpretabile, procurorul din Caracal a decis că nu este cazul unei percheziții domiciliare înainte de ora 06:00.


Ionel Rășinar    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Ionel Rășinar să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook