Fără măști în sala de clasa

Știm și suntem conștienți ca se apropie începerea școlii. Motiv de bucurie pentru cei mici dar și de tristețe.

"Cei de sus" vor ca toți copiii care se întorc la școală sa poarte măști timp 4-5 ore. Știm cu toții ca acest lucru este imposibil pentru un copil. Dar respectivii nu au luat în calcul faptul ca la un moment dat acești copii vor lua masa și vor fi nevoiți să-și dea măștile jos. Atunci vine întrebarea : în acel moment, timp de 10 minute, nu se transmite virusul?

Eu una nu sunt de acord cu acest regulament care se vrea a se impune și fac aceasta petiție cu speranța că pot schimba acest lucru.

Prin semnare, autorizez pe Felicia să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.