Fără mașini în curtea școlii!

Curțile școlilor le aparțin copiilor. Aceștia au nevoie de spațiu pentru sport, joacă, relaxare și activități educative în aer liber. Curțile școlilor nu sunt parcări pentru profesori și inspectori, așa cum se întâmplă, din păcate, uneori, cu acceptul autorităților locale.

Această petiție a pornit de la situația Școlii Nicolae Titulescu din Sectorul 1, a cărei curte este ocupată de mașini - pe tot spațiul neocupat de terenul de fotbal sunt trasate parcări în spic, jumătate pentru profesori și jumătate pentru inspectoratul școlar din vecinătate. O situație care favorizează 16-20 de adulți în fața unei comunități de 1000 de elevi și profesori 

Cerem scoaterea mașinilor din curtea școlii și revenirea acestui spațiu la beneficiarii de drept: copiii noștri!


Andreea Mureșan    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Andreea Mureșan să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...