Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41460 AI FOST SI RAMAI UN SPOLIATOR, MAI PIPEREA:

2015-07-13 07:53

UNDE SUNT BANII????

SSSSSSSSSTTTTTTTTTT LINISTEEE SE FURA....SPERIATI INVESTITORI....

PARTIEEEEEEEEEEEEEE.........CONCEDII PLACUTE, aveti bani de bilete de avion, aveti bani de plinul la autorurisme, va ajung si de cadouri la amante sau familie...etc.

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.:  http://www.oltchim.ro/

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

http://www.oltchim.ro/

Conducerea societatii


Consortiul alcatuit din


  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si

  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan



 Administrator Judiciar


Administrator Special

Avram Danut-Victor

Director General Adjunct


Director Directia Productie



Director Directia Comerciala


Director Directia Economica


Director Directia Resurse Umane


Director Directia Petrochimica Bradu

 Ultima actualizare 04 martie 2015

Raspunsuri

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#43148 Re: AI FOST SI RAMAI UN SPOLIATOR, MAI PIPEREA:

2015-08-10 18:45:55

#41460: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - AI FOST SI RAMAI UN SPOLIATOR, MAI PIPEREA: 

 Nu ca m-as fi decis sa termin mai repede pauza de fata cartii, ci pt ca Teo Burnar de la avocatura.com a decis sa publice un extras dintr-o discutie mai lunga ce va aparea in toamna intr-o revista catolica, va invit sa cititi scu_rtul text de mai jos.
Pdap, profit de ocazie sa va anunt ca Parakletos -cartea e gata si va aparea in a doua jumatate a lui septembrie. Parti din carte sunt publicate in serial pe www.piperea.ro.

La ce se roagă avocaţii? Gheorghe Piperea: "Nu poţi face un contract din relaţia cu Divinitatea. Să îl pui pe Dumnezeu în postura de co-contractant al tău este oribil"

 
Celebru pentru procesele câştigate contra băncilor care au folosit clauze abuzive în contractele de credit, avocatul Gheorghe Piperea este în acelaşi timp un fin intelectual cu interese siderale. Acesta a discutat cu Avocatura.com despre spaimele sale, despre cum şi când se roagă, dar şi despre relaţia "contractuală" cu Divinitatea.

Dacă vă spun că mă rog o să credeţi că sunt ipocrit. Dacă vă spun că nu mă rog, o să credeţi că sunt un ateu care se preface că este religios.

Să ştiţi că, uneori, mă rog. Nu o fac însă aşa cum se întâmplă cu unii politicieni, care atât de penibili sunt, încât în faţa camerelor de luat vederi se lasă în genunchi şi înconjoară bisericile mergând în genunchi. Nu o fac nici ca cei care stau la cozi cu zilele întregi la Cuvioasa Parascheva.

Eu mă rog, spre exemplu, atunci când am o temere, atunci când am o spaimă. Eu mă rog când, de pildă, se poate întâmpla ceva rău cu o persoană apropiată.

M-am rugat atunci când taică-miu a făcut o operaţie de triplu bypass. Mă rog pentru fetiţa mea. Sau - o să râdeţi - mă rog când sunt în avion, şi când încep turbulenţele. E o spaimă teribilă de avion.

Să ştiţi că în avion, şi chiar şi pe mare, atunci când sunt altfel de turbulenţe - eu cred că de-asta marinarii sunt cei mai credincioşi oameni - nu există atei. Nu există atei, pur şi simplu!

Adevărul este că nu ai cum... Sunt anumite momente în viaţă - nu în permanenţă, de regulă uităm; lăsăm chestiile astea mistice, religioase, pentru imaginea de fundal - în care nu ai cum să fii ateu.

Dar, răspunsul meu la întrebarea "Vă rugaţi?" este categoric: Nu, nu mă rog cum se roagă în mod ostentativ lumea la ora actuală, pentru că asta este ipocrizie. Nu pot să suport ipocrizia. Mă deranjează bigotismul. Mă deranjează stilul în care se înţelege religia la ora actuală. În România lumea declară că peste 80, 90% este credincioasă. Dar credinţa se rezumă la câteva chestiuni: "Hai să mă duc în Biserică, mă închin, pup vreo 30 de icoane, pup mâna popii şi eventual stau să mă miluiască şi gata, mi-am rezolvat problemele cu păcatele."

Şi în orice caz nu mă rog în stilul în care o fac foarte mulţi la ora actuală, ca un fel de contract cu Dumnezeu. Adică, "Uite ce mătănii fac eu, dă-mi şi tu!"

Pentru mine, relaţia cu Divinitatea nu este ca un contract. Nu-mi place ideea să Îl pui pe Dumnezeu în postura de co-contractant al tău. Este oribil.

V-am spus că, după mine, Dumnezeu nu este moşneagul ăla care arată impunător, cu barbă, şi care se uită şi ne priveşte pe toţi, cu sau fără ameninţarea că, dacă nu stai cuminte, ţi-o iei. Nu e nici Dumnezeul lacunelor. Adică, nu înţelegi ceva, e de la Dumnezeu! Spre exemplu, când nu înţelegi cum e posibil ca o ţară întreagă să fie aruncată în disperare fiindcă cineva vrea să iasă din UE, sau când cu toată dreptatea din lume pierzi un proces, te gândeşti: "Nu este judecătorul respectiv, sau nu este guvernatorul respectiv de bancă centrală, este Dumnezeu. Aşa a vrut Dumnezeu!"

Nu aşa înţeleg eu Dumnezeul. Şi de aceea, la acest gen de Dumnezeu nu mă rog.

Avocatul şi profesorul universitar Gheorghe Piperea a discutat cu redactorul-şef Avocatura.com, Teodor Burnar.Citeste mai mult: http://www.avocatura.com/stire/

 'Sunt anumite momente în viaţă - nu în permanenţă, de regulă uităm; lăsăm chestiile astea mistice, religioase, pentru imaginea de fundal - în care nu ai cum să fii ateu."

 

UNDE SUNT BANII????

SSSSSSSSSTTTTTTTTTT LINISTEEE SE FURA....SPERIATI INVESTITORI....

PARTIEEEEEEEEEEEEEE.........CONCEDII PLACUTE, aveti bani de bilete de avion, aveti bani de plinul la autorurisme, va ajung si de cadouri la amante sau familie...etc.

 SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.:  http://www.oltchim.ro/

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

http://www.oltchim.ro/

Conducerea societatii