Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#28280 Însurat la Budapesta o dată și la Beijing a doua oară, Ponta ne explică cât de mândru e

2014-10-27 08:32

 

http://www.stiripesurse.ro/

Ponta ne-a obișnuit cu bravarea și cu falsul. Diferența e colosală între vorbele și faptele sale. E valabilă concluzia atât în viața sa privată, cât și în faptele sale publice.

Victor Ponta se căsătorește prima dată la Budapesta (vezi aici: http://www.cotidianul.ro/), divorțează și se căsătorește a doua oară la Beijing (vezi aici: http://monden.acasa.ro/). Ce nu îi priește în România? Unde a fost mândria de a fi român?

Cine îl controlează? În cazul evaziunii fiscale de 230 de milioane de euro de la Lukoil, s-a ales praful de mândria lui Ponta de a fi bun român. În cazul escrocheriei deceniului Rompetrol la fel. În anul 2003 Năstase privatizează, iar în anul 2013 Ponta închide „afacerea deceniului” cu un Memorandum rușinos prin care statul român renunță la o datorie de 660 de milioane dolari de la kazahi, ce s-ar fi cuvenit de drept și contractual cetățenilor români. O face cu câteva zile înainte de închiderea litigiului în instanța românească.

Ponta a fost și rămâne îngenunchiat de baronii PSD care l-au împins în competiția prezidențială, cum însuși tata-socru o recunoaște public. Ponta a fost și rămâne îngenunchiat de evaziunea fiscală din țară.

Klaus Iohannis e un bun român prin naștere, prin faptele sale și prin realizările lui în folosul comunității. Sibiul stă dovadă. Iohannis face ceea ce promite și își dorește o Românie a lucrului bine făcut. Asta ne dorim și noi. Sa nu uitam ca România lucrului bine făcut începe cu noi. Iata ce ne spune candidatul ACL la prezidențiale m.youtube.com/watch?v=vLAMrGafhGY&feature=youtu.be

Raspunsuri

SA LE MAI DEA MARGELATU O CLANTA?

#28282 Re: Însurat la Budapesta o dată și la Beijing a doua oară, Ponta ne explică cât de mândru e

2014-10-27 08:40:58

#28280: - Însurat la Budapesta o dată și la Beijing a doua oară, Ponta ne explică cât de mândru e 

 DEGEABA AI INJURAM DE MUIERI SAU DE NEAM,CA NEMERNICIIIII, TOT CE STIU AIA FAC,SA MINTA SI SA FUREEEE.