Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#27233

2014-10-05 19:02

Stimate "Domnule" Piperea

 

Sunt unul din disponibilizatii , din batutii de soarta si unul cele 926 de persoane de care dumneata ti-ai batut joc cu nonsalanta .

Stiu ca nu e de nasul meu sa pot intreba o astfel de personalitate , dar totusi imi iau inima in dinti "domnule Piperea" si te intreb?

     -  " domnule " Piperea cred ca nu sunteti singur pe pamant si mai mult ca sigur  aveti si dvs. o familie, copii, nevasta, frati, surori, parinti.

    -   ce ai face " domnule " Piperea daca ai fi in locul oricarui disponibilizat si intr-o buna zii unul din parinti intra in coma. Pui mana instinctiv pe telefon sa suni la 112 , dar mainile iti tremura. De ce? Pentru ca mintea iti joaca feste si iti aminteste ca tu nu ai nici-un ban in casa si odata ajuns la spital, acestia iti sunt stricti necesari intr-un sistem sanitar ticalosit , intr-un sistem sanitar in care daca nu ai bani de medicamente si comisioane mori cu zile. Te opresti din gestul instinctiv de a suna si incepi sa te gandesti, oare nu ar fi mai bine sa il las sa moara? Nu, cheltuielile de inmormantare sunt mult mai mari decat poate cat m-ar costa prin spital si in plus din amarita aia de pensie a parintelui dupa ce isi cumpara medicamente iti mai raman si tie si familiei tale 200 de lei.

Ce fac? Ma duc pe la usi sa incerc sa mai imprumut cativa banuti pe care nu stiu de unde ii voi mai putea da inapoi(dumneata stii domnule Piperea ? ca ne=ai dat la plecare niste harti care nu au nici macar valoare de harteie igienica, cu niste valori care sa ne ia ochii).

   -   ce ai face "domnule" Piperea daca ai fi in locul nostru si ai stii ca unul din copii dumitale are probleme de sanatate destul de grave dar din pacate nu poti sa i le tratezi pentru ca nu ai bani. Ce ai face "domnule" Piperea cand vezi ca sanatatea copilului tau se inrautateste pe zi ce trece si tu tot nimic nu poti sa faci pentru ca  atunci cand de buna voie sau fortat la disponibilzarei, un nemernic ti-a  pus in mana in loc de drepturile tale salariale legale o hartie prin care tu ai ramas din drepturile tale salariale consfintite printr-un contract colectiv de munca nedenuntat  , CCM care este de fapt si de drept "legea partilor" atunci cand el exista doar cu iluzii nici macar sperante , de etapa cu sperante am trecut

  -  ce ai face "domnule " Piperea daca ai fi............... si intr-o buna zi constati ca tu ai grave probleme de sanatate , dar nu or si ce probleme de sanatate , unele cu care poti sa o mierlesti oricand , dar nu poti sa mergi la medic ca nu ai cu ce sa mergi la medic pentru ca un om daca il poti numii om si-a batut joc de tine si te-a deposedat de dreptul tau legal.

   -  ce ai face "Domnule " Piperea daca ai fi..............si in ziua in care trebuia sa-ti trimiti copii la scoala trebuie sa le spui ca nu stii ce sa faci pentru ca nu mai ai posibilitati.

 

Stimate "Domnule" Piperea , au murit cativa dintre disponibilizati si vor mai murii alti cu zile.

Stii de ce "Domnule Piperea" ? Pentru ca un nemerni si-a batut joc de ei? Stii cumva sa ne spui si noua cum se numeste acel nemernic?

   -  Te-as mai intreba "Domnule" Piperea daca ceea ce ai facut tu un nemernic ordinar cu noi , o consideri ca o victorie a ta impotriva noastra , a necazurilor si suferintelor noastre?

   -  Te-as mai intreba "domnule" Piperea daca te simti vinovat moral sau ai vreo remuscare fata de decesul colegilor nostrii care au murit din cauza unui nemernic ca tine care si-a batut joc de ei si le-a furat efectiv drepturile lor salariale, drepturi pe care daca le-ar fi avut ar fi putut sa-si intretina sanatatea.

 -  Te-as mai intreba "domnule" Piperea daca te simti vinovat moral sau ai vreo remuscare fata de decesul colegilor nostrii care vor avea in curand aceiasi soarta din aceleasi motive

 

  "Domnule" Piperea cum poti sa-ti cladesti bunastarea si fericirea pe sufeinta oamenilor? Chiar te incalzeste atat de tare comisionul ala de 8% pe care il vei lua din fiecare creanta recuperata?

Iti dau un sfat "domnule" Piperea , daca ai copii acasa sa nu le spui niciodata cum ai facut tu bani pe suferintele unor amarati(asta in cazul in care nu i-ai educat in spiritul tau

Sa stii ca ce am scis chiar nu e SF si sa mai stii "domnule" Piperea ca e posibil ca pe lumea asta sa mai fie si un dumnezeu si ca tot o vorba romaneasca spune ca s-ar putea ca pana la dumnezeu sa te manance sfintii 

Raspunsuri


Musafir

#27244 AVETI RASPUNSURI DOMNULE PIPEREA?

2014-10-06 07:36:29

#27233: -  
"Stiu ca nu e de nasul meu sa pot intreba o astfel de personalitate , dar totusi imi iau inima in dinti "domnule Piperea" si te intreb ... "

 

Problema este alta. Combinatul "merge" din rau in mai rau. 

"Eu fac promisiuni pe care eu mi le respect, nu promisiuni doar asa ca sa ma aflu in treaba, pentru ca nu sunt politician..., VA POT GARANTA CA LA SFARSITUL LUNII AUGUST AVEM UN PLAN DE REORGANIZARE LA OLTCHIM ... " 

DECLARARIA LUI PIPEREA DIN DATA DE 
8 IUNIE 2014

SUNTEM IN OCTOMBRIE DOMNULE PIPEREA!
AVETI RASPUNSURI DOMNULE PIPEREA? 

NOI AM VAZUT CU TOTII … SOLUTII NU AVETI!
SAU AVETI ... NUMAI IN AGRICULTURA, DEMOLARI ... - ASA CUM ATI PROPUS IN AGEA OLTCHIM.

STIM CA ATI FOST "PLANTAT" IN OLTCHIM DAR ACUM NE-AM CONVINS CA SUNTETI SI "PLANTA" LA UMBRA UNOR INTERESE MESCHINE.

AVETI CE SA LE SPUNETI STUDENTILOR DUMNEAVOASTRA DESPRE INSOLVENTA SI ADMINISTRATORII JUDICIARI AI OLTCHIM: "O PALARIE PREA MARE PENTRU NISTE CREIERE MICI"!

are vila inchiriata cu 500 de euro,pt amanta de lux.

#27259 pai crezi ca l intereseaza pe banditul de piperea de noi?iti spune picasso.

2014-10-06 10:11:19