Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post

Doina

#26569 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-17 09:29

#26567: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Eu n-am vrut să vă cert , doar am încercat să fiu împăciuitoare și să vă spun că se pot rezolva multe probleme , prin comunicare și  printr-un dialog onest. Și mai spun că într-adevăr mă numesc Doina și am 57 de ani ( asta fiindcă nu mă crede Marius ).

Deci, cred că pot să-mi permit luxul să spun că visul meu dintotdeauna a fost să văd armonie, înțelegere între oameni și pace pe toată Planeta , iar sărăcia să dispară precum fumul; știu că e utopie ceea ce spun, dar nu voi înceta niciodată să-mi doresc acest lucru.

Acesta este crezul meu .

Raspunsuri

Marius

#26570 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-17 09:42:06

#26569: Doina - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Doamna, in privinta dumneavoastra n-am avut nici-un dubiu ca in spatele postarii este aceeasi persoana, suspiciunile mele sunt legate de pseudonimul ala odios (chiar daca afirma ca l-a pus pentru a atrage atentia, tot odios ramane).

Marius

#26575 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-17 10:21:43

#26569: Doina - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Stimata doamna Doina,

Am postat pe aici si la un moment dat si eu am crezut ca se poate infiripa ceva legat de miscarea civica. Dar totul a fost o iluzie. Persoanele reale din spatele pseudonimelor excentrice se afla aici cu o misiune bine definita: Sa discrediteze orice initiativa de asociere care ar putea genera trezirea constiintelor cetatenilor si iesirea lor din letargie. Acum ii gasiti pe comentariile petitiei legate de demisia presedintelui.

Este ultima mea postare. Daca vor mai apare postari cu numele Marius in continuare sa stiti ca sunt ale celor mai sus mentionati.

Sa aveti o viata frumoasa cu cat mai multe bucurii.