Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Quoted post


Musafir

#954

2013-09-06 08:03

Nu este nevoie de niciun referendum, asa cum propune primarul general pentru a mai trage de timp. Iata referendumul on-line! Si nici nu cheltuie aiurea bugetul local. De fapt, o problema ce ne pune in pericol viata si integritatea fizica si psihologica nu trebuie sa lase loc la discutii .

Raspunsuri

Catalinul

#979 Re:

2013-09-06 09:53:54

#954: -

Cred ca nu este nevoie nici de petitie si nici de referendum. Multumesc sincer acestui site pentru organizarea acestei liste de discutii. 'Multumesc' primarului Oprescu care in loc sa fi rezolvat problema pana acum vrea sa ne abureasca cu organizarea referendumului (de parca ne trebuie referendum ca sa traim civilizat, cand avem deja legi pentru asta), si care in plus impiedica si dreptul la manifestatie prin neaprobarea mitingului din Piata Romana.

Deja exista suport legal pentru prinderea, oferirea spre adoptie intr-un termen de timp si eutanasierea cainilor in cazul in care nu sunt adoptati. Vedeti urmatoarele:

Legea 227/2002: http://www.dreptonline.ro/legislatie/lege_caini_vagabonzi.php

si

OUG 155/2001: http://www.dreptonline.ro/legislatie/ordonanta_caini_vagabonzi.php

Insa in cele mai multe localitati au fost aplicate doar pe jumatate. Cainii ajungeau in adaposturi (atatia cati ajungeau, pentru ca rata de prindere era oricum foarte mica fata de necesar) unde conform legii trebuiau eutanasiati daca nu erau adoptati intr-un anumit interval de timp, iar ONG-urile ii 'adoptau' si le dadeau drumul inapoi pe strazi. Exact asa s-a intamplat si cu cainele care l-a omorat pe copil. Cei care sustin in continuare ca sterilizarea este solutia trebuie sa afle ca respectivul caine ERA STERILIZAT, lucru care nu l-a impiedicat absolut deloc SA OMOARE.

In Tulcea domnul primar Hogea a aplicat legea de-a lungul timpului, si acum populatia canina de pe strazi este sub control. Puteti viziona secvente video la Antena3 si la Digi24. FELICITARI, DOMNULE HOGEA!