Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Quoted post

Vai capu' tau.

#156 Re: Re:

2013-09-04 11:04

#58: Cristina P. - Re:

Esti proasta. Ce comparatie dai, tu compari oamenii cu cainii ? Drepturile omului sunt mai importante ca ale unui animal, atunci cand cel din coada ameninta viata celui dintai. Sper sa te incolteasca o haita de caini intr-o noapte sa te faca cel putin cum l-au facut pe saracul copil ce a murit. Proasto.

Raspunsuri

Cetateanul Turmentat

#238 Re: Re: Re:

2013-09-04 14:41:40

#156: Vai capu' tau. - Re: Re:

La cata scoala ai, ma mir ca stii ce inseamna drepturi :). Ia zi oaie, Scrie undeva in drepturile omului ca ai voie sa omori animale pentru ca tu esti om si ai ratiune? Scrie undeva ca ai dreptul la genocid? La cati criminali le-ai citat drepturile? Pe cati i-ai tras la raspundere pentru ce au facut? Cred ca cel din coada ameninta ceva intradevar, dar nu viata, ci ca te depaseste in intelect.

Tu spui ca trebuie ai dreptul sa te aperi cand esti atacat, ok, poate cainele ala era intradevar agresiv(adus in starea asta tot de oi ca tine) si trebuie eutanasiat, dar ce treaba are asta cu restul cainilor? Cred ca traiti in Kuweit, nu Romania de va asediaza pe voi toti cainii cand 90% din ei nu stiu cum sa se mai gudure sa-i bagi in seama.