Bianca Purcarea trebuie sa ramana la X Factor !

Mi Mo

/ #78 Subiect

2011-12-11 18:50

Prietena Paulei Seling, dată afară de Mihai Morar de la «X-Factor» - VIDEO
Bianca Purcărea a pornit ca favorită, dar a fost eliminată sâmbătă. Pe Internet, fanii ei «au luat foc».
Luni 24 Octombrie 2011 - 23:45.
Bianca Purcărea are 18 ani şi este din Buzău.
Emoţii mari sâmbătă seara, în semifinala „X-Factor" de la Antena 1. Din 24 de concurenţi, 12 au fost trimişi acasă, printre aceştia fiind şi Bianca Purcărea (18 ani), una dintre marile favorite. După eliminare, fanii ei l-au luat la ţintă pe Mihai Morar, acuzându-l că nu se pricepe la muzică.
Colaborarea cu Paula Seling nu a însemnat o pilă pentru Bianca Purcărea în concursul „X-Factor".
În 2010, cele două au cântat împreună la Oslo, la Eurovision, Bianca în backing-vocals, iar acum s-au reîntâlnit în show-ul de la Antena 1, în calitate de jurat şi de concurentă.
Totul a mers şnur până sâmbătă seara, când, în semifinale, buzoianca a fost nevoită să-i impresioneze pe Mihai Morar şi pe invitatul acestuia, Laurenţiu Duţă, pentru a ajunge în finală.
A cântat sublim melodia „Nothing Else Matters" (Metallica), dar în zadar, căci se pare că nu a avut la ea „Factorul X" în acea zi. Imediat după emisiune, fanii Biancăi au postat pe Youtube comentarii vehemente la adresa lui Mihai Morar, acuzându-l ba că a luat o decizie greşită, ba că nu se pricepe la muzică.
Mai mult, au apărut şi scenarii conform cărora tânăra ar fi fost dată afară din cauza colaborării ei cu Paula Seling, producătorii nedorind să fie acuzaţi de favoritisme.
Mihai Morar ne-a explicat de ce a eliminat-o pe prietena Paulei din cursa pentru 200.000 de euro. „Lupta dintre concurenţii «X-Factor» a fost foarte, foarte strânsă. A trebuit să aleg din opt semifinalişti doar patru finalişti. Din cei 8, 7 puteau fi în gale... Am ales împreună cu echipa patru concurenţi care au crescut foarte mult şi care au muncit foarte mult. Rămân entuziasmat de Bianca şi pariez că anul viitor la «X-Factor» ea va fi una dintre cele mai mari ameninţări pentru orice alt concurent. Însă, la «X-Factor» contează şi evoluţia fiecărui concurent în tot acest timp. S-a dovedit că voci crude au reuşit să evolueze foarte mult şi să-şi merite un loc în finală".