Laurentiu Primo si Meritocratia la consultari in Bucuresti

Musafir

/ #26

2015-11-06 09:36

Tara are nevoie de Schimbare, este necesar un apel la constiinta colectiva! Romania, trezeste-te !!!
Nu vrem "să fim sclavi iarăşi în vechiul nost' pământ!"
Vrem o Romanie curata, o Romanie plina de adevar si autenticitate, sa dispara Falsul dintre noi, sa traim in armonie, sa daruim si sa construim IMPREUNA. Numai asa vom reusi, sa ne unim "în cuget si-n simţiri" ACUM !
Fratilor, toti cei carora va bate cu putere o inima in piept, o inima de ROMAN, haideti ne unim, haideti sa facem fapte bune pentru noi si pentru generatiile ce vor urma, haideti sa fim UNUL in cuget si simtire! Luati atitudine, faceti-va auziti caci am tacut destul, am fost "adormiti" prea mult timp, a venit vremea schimbarii, a NOASTRA, timpul sa ne demonstram noua si stramosilor nostri ca nu si-au varsat sangele in zadar aici pe pamantul stramosesc! NU doresc sa plec in alta tara, sa-mi fie mai bine, vreau sa infaptuiesc AICI toate cele bune si roditoare pentru tara mea, pentru sufletul meu de roman care este legat de pamantul acesta, de mostenirea lasata din mosi-stramosi!
Haideti sa facem o ROMANIE frumoasa, buna, plina de Iubire si Armonie, de Credinta si Adevar, de Iertare si Pace, de oameni Liberi cu suflet Curat si Luminat!
Haideti sa ne-avem ca fratii !!!

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...