Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!


Musafir

/ #504 Re: Re: saracii parinti

2013-09-05 07:53

#491: Cetateanul Turmentat - Re: saracii parinti

Sper ca dupa cata zarva ai facut pe aici ca esti vegetarian, altfel esti un mare ipocrit impertinent.

Pentru mieii care se sacrifica de Paste de ce nu militeaza nimeni? Ai fost vreodata la targ sa vezi ce se intampla? Iti spun eu, daca nu. Treci printre randuri, iti alegi mielul care iti place, taranul ii taie gatul, acolo de fata cu tine. Te asigur, ca aceea este moarte in chinuri, nu injectia respectiva eutanasierii. Te-ai gandit vreodata la asta cand inghiteai drobul de miel facut de doamna ma-ta? Sa-ti stea in gat data viitoare, ipocritule.

Dar despre carnatii si sarmalele de craciun ce parere ai? iti plac, nu-i asa? Iti sugerez ca la craciunul viitor sa ii scoti din tigaie, sa te duci in gradina si sa le faci o inmormantare crestineasca. Ipocritule.

Si draga "cetatean turmentat", eu in locul tau nu as folosi numele Domnului in aceeasi fraza in care iti doresti raul altui om. Dar daca tot ai facut-o, haide sa te educ putin, ca-ti pute gura a prostie:

Si Dumnezeu i-a binecuvantat, zicand: "Cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul si-l supuneti; si stapaniti peste pestii marii, peste pasarile cerului, peste toate animalele, peste toate vietatile ce se misca pe pamant si peste tot pamantul!"

---

sursa: http://www.bibliaortodoxa.ro/vechiul-testament/25/Facerea

Dumnezeu a lasat animalele sa serveasca omul, nu invers. Cretinule.