Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Popescu Daniela

/ #167 Re: Re: Eutanasierea nu este o solutie pe termen lung, din pacate

2013-09-04 12:28

#165: wtf - Re: Eutanasierea nu este o solutie pe termen lung, din pacate

Dragule, nu cred ca babele isi fac timp sa scrie pe aceasta petitie, cel putin nu alea care le dau de mancare pe langa blocuri cainilor maidanezi si le intretin starea lor actuala.

Eu zic sa lasi referiri de genul complet eronate pentru ca nu ma cunosti si nici cati ani am, chestii pe care nu cred ca trebuie sa le discut nici cu tine nici cu nimeni. Nu stiam ca daca intri pe astfel de petitii trebuie sa-ti prezinti si buletinul. Nu stiam ca daca ai o parere - chiar daca nu se muleaza dupa credintele si parerile tale, inseamna ca e partinitoare. Din cate stiu eu, traim intr-o lume democrata in care dreptul la libera exprimare exista sau poate am adormit eu intre timp si ne-am intors in era comunista? Nu trebuie sa fii de acord cu mine, nici eu nu am fost si nu sunt de acord cu multe pareri de genul dar nu am recurs la jigniri sau prejudecati si stereotipuri. Si asa ca, chill down. Mai usor cu vorbele.

Si iarasi repet, vad, ca o moara stricata: nu am dat vina complet pe bunica. Iar de copil, eu nu stiu despre ce vorbesti, ca nu l-am pomenit deloc ca avand o vina. Cred ca trebuie sa porti ochelari. Sau sa citesti mai mult, nu printre randuri.