Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Popescu Daniela

/ #142 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eutanasierea nu este o solutie pe termen lung, din pacate

2013-09-04 09:53

#139: - Re: Re: Re: Re: Re: Eutanasierea nu este o solutie pe termen lung, din pacate

Am facut referire la situatia generala si anume ca eutanasierea nu este o solutie pe termen lung. Si apoi, daca ai urmarit cu atentie postarile mele ai fi vazut ca ma refeream si in specific la cazul copilului din Tei. Ergo, pot aborda nu unul ci mai multe subiecte fara sa fie incadrate ca un intreg. Te rog fii atent/atenta si apoi revino cu comentarii.

Nu consider ca situatiile pe care le observ, ca toata lumea de altfel - ma rog, cei care au ochi sa vada bineinteles, sunt pure exceptii. Pentru ca daca ar fi exceptii, nu ne-am gasi intr-o astfel de situatie, nu?

Adevarat, copiii nu pot fi supravegheati in permanenta, nu am zis ca nu, dar in cazul de fata imi sustin parerea, te rog, reciteste-mi comentariile mele precedente si apoi revino :)

Si nu am zis niciodata ca acei caini fara stapan au ce cauta pe strazi. Dimpotriva, la fel gandesc si eu. Si eu "visez" la o lume mai buna, in care cainii fara stapani sunt adoptati, restul tinuti in adaposturi si asa mai departe, dar vad ca nu se poate in tara asta. Nu imi amintesc in niciun comentariu de al meu in care am zis ca nu ma deranjeaza sa vad cainii pe strada si ca imi doresc asta. Cum am zis si altei persoane, te rog frumos nu-mi pune cuvinte in gura si nu imi rastalmaci cuvintele.