Petitieonline.com

Doriti sa fie introdusa pedeapsa cu moartea ... ?

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Doriti sa fie introdusa pedeapsa cu moartea ... ?

Florin

#1 Pedeapsă capitală și pentru moralitate economică, politică

2012-03-07 16:25

Cred ca ar mai liniști pe cei care au de gând să eludeze litera legii, ar trebui aplicată nu doar pentru criminalitate ci și pentru moralitate.
Moralitatea prin care aleșii noștri dau legi după legi pentru a-și spori averile prin intermediul firmelor căpușă, prin care își majorează pensiile, primesc moșteniri de la mătușa Tamara. O vină economică, o vină politică pentru asumări de răspundere parlamentare pentru care nu răspunde nimeni... și atunci poate mulți ar fi cei care ar ofta după gratii.
Mai bine să ofteze ei decât noi, cei care suntem manipulați zilnic.

Musafir

2012-03-08 15:41

Moarte pentru moarte. Nimeni nu are dreptul sa i-a viata nimanui. Viata e un dar divin , numai EL are dreptul sa ti-o ia...: ))

Musafir

2012-03-10 10:28

Atunci cand se intampla un caz de acest gen,trebuie sa fim radicali pentru a le evita in viitor.

Musafir

2012-03-29 13:15

Ar fi tare buna si pentru cacatii nostri din senat, parlament, Modrogan, Cotroceni, etc..... Nu ?
1Q. LEU

#5 pedeapsa capitala

2012-04-01 20:43

Si daca esti condamnat fiind nevinovat? Sint atitea cazuri la noi in tara.

Musafir

#6 Re: pedeapsa capitala

2012-04-09 10:31

#5: 1Q. LEU - pedeapsa capitala

Sunt exceptii, banuiesc ca discutam despre cazul general

Musafir

#7 Re: Re: pedeapsa capitala

2012-05-08 12:57

#6: - Re: pedeapsa capitala

exceptiile deci nu conteaza?

Musafir

2012-05-13 14:13

Se spune că Dumnezeu ştie cum şi când să plătească un rău făcut, însă, în ultimii ani, de la Revoluţie încoace, există un climat de violenţă extremă. Prin urmare, susţin această petiţie, cu toată responsabilitatea, gândindu-mă măcar la părinţii care îşi abuzează ani de zile copiii, la crimele comise sadic, fără nici un fel de motiv, ce rămân nepedepsite sau prea puţin pedepsite.

Musafir

2012-06-14 09:23

La cat am ajuns de inumani, regula dinte pentru dinte, mi se pare foarte corecta.
ha ha ha

#10 tralala

2012-06-27 14:20

Sunteti putin cu capra toti. Avem oare justitie care nu va condamna pe cineva nevinovat? Halal neam mai sunteti.. cica iubitori.. iubitori de a vedea alti oamenii murind. bravos.