Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei


Musafir

#1

2014-05-28 20:14

Sunt o victima a abuzurilor dlui jurist Stefan Iulian si dlui presedinte. Sunt de acord, chiar si cu o plangere penala impotriva acestor domni, avand si documente din care rezulta, idubitabil, abuzurile celor 2.

Musafir

#2

2014-05-29 06:22

Cine l-a "promovat" si-l sustine poate pleca cu el odata.

Musafir

#3

2014-05-29 06:29

In tara in care domina dispretul pentru competenta si alergia la inteligenta iti trebuie multa determinare sa limitezi macar,impostura si amatorismul criminal dintr-o profesie nobila precum psihologia.
Discriminare si Abuz in CPR

#4 Re:

2014-05-29 06:37

#1: -

Plangerea penala este in pregatire. Daca toate celelalte demersuri nu vor avea efect, o vom depune la parchet. Va multumim pentru sustinere si va asteptam sa ne transmiteti documentele de care dispuneti.


Musafir

#5

2014-05-29 07:19

Abuzurile trebuie sa inceteze.

Musafir

#6 Guzu Daniela MOnica

2014-05-29 10:50

Cunosc personal activitatea directorul juridic al CPR, cunosc de asemeni lupta lui cu neprofesionistii acestei bresle, cu afaceristii de teste psihologice, MIZA ESTE MARE. Stiu ca deranjeaza modalitatea lui directa si sincera de abordare. Doresc sa dau doar un exemplu: la negocierile dintre CPR si Ministerul Sanatatii pentru decontarea serviciilor psihologice s-au obtinut decontarea serviciilor de evaluare clinice, psihodiagnostic, consiliere si psihoterapie. Un anumit domn psiholog, mare in bresla, a mers pe furis la Minister si a strecurat acolo decontarea psihoterapiei cognitiv-comportamentala. INTELEGETI? Adica fiecare pe turta lui, dupa parerea acelui domn doar psihoterapia cognitiv-comportamentala este valida, restul sunt tehnicile Vrajitoarei Omida. Intamplator directorul juridic al CPR a vazut "mica" modificare a secretului domn psihologsi desigur ca a facut scandal si a rectificat. VEDETI DE CE DERANJEAZA DOMNUL JURIST?.....IAR POVESTEA CONTINUA CU AFACEREA TESTELOR PSIHOLOGICE PE TONE DE BANI PE CARE DOMNUL JURIST VREA SA O SPULBERE.
Discriminare si Abuz in CPR

#7 Re: Guzu Daniela MOnica

2014-05-29 11:06

#6: - Guzu Daniela MOnica

Stimata doamna Guzu, pana acum am constatat ca dl. Stefan lupta CU PROFESIONISTII din Psihologie, promovand ilegal serviciile proprii si ale asociatilor.

Daca ceea ce sustineti este adevarat, nu avem nimic impotriva ca acel "domn psiholog mare in breasla" sa urmeze calea dlui Stefan, adica cea a eliminarii dintr-o organizatie care se vrea de profesionisti si care are un cod etic si de deontologie!

In ceea ce priveste testele psihologice, in toata lumea civilizata sunt distribuite de firme autorizate. Nu credem ca dl. Stefan a adus profesiei macar un procent din ceea ce au adus profesionistii care au tradus/adaptat/etalonat teste psihologice, din care mentionam doar cativa: Horia Pitariu, Nicolae Mitrofan, Mihaela Minulescu, Daniel David, Monica Albu, Dragos Iliescu, Anca Dobrean, cu totii profesori renumiti si respectati de breasla!

Va asteptam cu probe (documente) in sprijinul afirmatiilor dvs. si promitem sa le facem publice!

 

mai sa fie

#8

2014-05-29 12:11

D-na Guzu, sunteti pe dinafara. ei avizeaza metodologia, acest cpr cu stefan laurentiu in frunte. firme autorizate distribuie , asociatiile (vezi APA definesc principiile) dar cei ce le construiesc sunt institute de cercetare. e lucru greu asta cu metodologia, protejatul dumitale e la genunchiul broastei. sunteti fie dezinformata fie fan laurentiu. iar actualii din comisia metodologica nu stiu de au scris vreo carte sa stea in picioare
un bou

#9

2014-05-29 12:18

sunteti foarte norocoasa daca ii cunoasteti activitatea. este foarte subversiv
Edmond Dantes

#10 Re:

2014-05-29 18:53

#8: mai sa fie -

Gradul de responsabilitate, maturitatea decizionala si mai ales profesionalismul unor membri din comisia metodologica nu pot fi puse la indoiala sub nicio forma (oameni ca Gotca, Robu si mai ales Avram Eugen ). cat despre carti care stau in picioare de unele singure , poate doar letopisetul tarii moldovei si dictionarul explicativ intrunesc asa criterii ..... totusi nu mi dau seama ce rost mai au cartile intr o lume in care exista facebookul, twiterul si youtubeul, poate doar shaorma downloadabila sa lipsesaca , insa si asta  se va rezolva curand.

Ela

#11 Re: Guzu Daniela MOnica

2014-05-29 20:20

#6: - Guzu Daniela MOnica

Doamna Guzu, haideti sa transam problema. Dl Stefan este un angajat al CPR, foarte tupeist de altfel,  platit din banii nostri (tinde sa se uite acest aspect), care, in loc sa-si vada de atributiile functiei, isi foloseste pozitia pentru a sustine o organizatie privata a carui presedinte este. Mai mult, isi baga si nasul in treburile institutiilor statului. Si mai mult, se autoproclama cu superioritate (nu se stie cum atestata) "expert" si mai si stabileste (culmea!) cine e competent in domeniu si cine nu. A? Nu vi se pare cam mult pentru juristul angajat al CPR platit din banii psihologilor? Deci, nu stiu cat de elocventa in privinta calitatilor de erou ale domnului jurist ar trebui sa fie telenovela expusa de dumneavoastra ( cu susoteli si strecurari de hartii si furisari pe ascuns si marea demascare), insa pe noi nu prea ne convinge ca un cavaler pe cal alb a venit sa ne salveze. Este in regula? Ok. Atunci sa depasim acest moment, inainte sa ne umplem de penibil.


Musafir

#12 Re: Re: Guzu Daniela MOnica

2014-05-30 16:14

#11: Ela - Re: Guzu Daniela MOnica

"Dna Guzu" este fe fapt dl Stefan Iulian.

Corina Dumitru

#13 Stefan Iulian - presedinte al COPSI

2014-05-30 19:30

Va propun sa terminati cu scenele acestea si sa semnati in favoarea dlui STEFAN IULIAN, cel mai tare psiholog roman in viata, ca succesor al lui ANITEI MIHAI la tronul COPSI. Pentru asta e pregatit de taticul lui, ca stie cum sta treaba acolo si cum se face ceea ce se face. Sa votam pentru cel dintai EXPERT!

Musafir

#14 Re: Stefan Iulian - presedinte al COPSI

2014-05-31 18:30

#13: Corina Dumitru - Stefan Iulian - presedinte al COPSI

Pana si el insusi a inceput sa creada ca este  psiholog si chiar ....."expert"

Discriminare și abuz în CPR

#15 Re: Re: Stefan Iulian - presedinte al COPSI

2014-05-31 19:50

#14: - Re: Stefan Iulian - presedinte al COPSI

Din păcate, noi l-am lăsat sa se creadă psiholog și "expert", prin lipsa de reacție. Oriunde în lume ar fi fost demis de mult.


Musafir

#16 pt marele edmond dantes

2014-06-01 18:30

pe-aia sa-i citesti tu daca au si titluri. de ureche, costin si neculce mai citiram . incearca 1984 a lui Orwell nu are decat 250 pagini si sta in picioare. si ferma animalelor sta si e mai subtire.
acum vezi si tu era mai bine cu 4 picioare sau cu 2 . abatele Jose Faria

Musafir

#17

2014-06-02 07:21

Te felicit Armand pt initiativa si ii felicit si pe toti cei care au semnat sau urmeaza sa semneze,eu fiind unul,probabil,dintre multii psihologi nemultumiti de modul in care profesia de psiholog este promovata si valorizata in Romania .
Armand Veleanovici
Autorul acestei petitii

#18 Re:

2014-06-02 08:11

#17: -

Trebuie sa multumim intregii echipe de psihologi satui de abuzurile dlui Stefan!


Musafir

#19

2014-06-02 12:42

E un haos in tot, nu stiu unde vom ajunge dar nu vreau sa sperii viitorii psihologi.
Unul dintre cei multi

#20 Re: Re: Re: Stefan Iulian - presedinte al COPSI

2014-06-12 10:06

#15: Discriminare și abuz în CPR - Re: Re: Stefan Iulian - presedinte al COPSI

Nu cred ca "noi l-am lasat"... ce reactie sa avem....noi ne-am trezit cu domnia sa ca in acesti ultimi ani  a facut facultatea de psihologie, un master (conditie necesara pentru un doctorat) si, bineinteles, a devenit si DOCTOR IN PSIHOLOGIE ....expert....presedinte al unui institut de psihologie judiciara.....toate acestea in timp ce isi facea datoria cu varf si indesat ca jurist al minunatului colegiu.... si mai si da lectii de psihologie pe la facultatea din Constanta.....Ma intreb cand si-a facut experienta profesionala a carei incununare ar trebui sa o constituie titlul de DOCTOR IN PSIHOLOGIE? Cate persoane a examinat el in viata lui???? Fata in fata, cu patologie...cu situatii reale..... Cate formari si paraformari a facut el vreodata?? cu adevarat... asa cum ne sunt noua cerute la colegiu,  nu doar cu diplome....Si vin si ii intreb pe cei din comisiile din conducerea colegiului OAMENI BUNI CE E CU VOI?????? Asta este exemplul pe care ni-l puneti domniile voastre in frunte???? Cum sa mai avem noi insine respect fata de propria profesie, nu mai spun cum sa mai pretindem altora respect?!!!!!! Suntem priviti si tratati asa cum ne prezentam - NONVALORI - in vreme ce nume mari ale psihologiei stau ascunse, mute,  multumite de propriile pozitii si poate profitand pe alocuri de anumite conjuncturi (sau adaptandu-se din mers...), fara SA FACA CEVA  pentru viitorul psihologiei !!

Dumneavoastra domnilor si doamnelor profesori, cei  care ne-ati fost  indrumatori, cei de la care am invatat si care aveti cadere sa aplaudati o astfel de "evolutie geniala" ca a dlui Stefan, sunteti  total de acord?? Cat ati muncit dumneavoastra ca sa ajungeti ceea ce ati ajuns? Se poate ajunge DOCTOR IN PSIHOLOGIE dintr-o munca "part time"? Asa de simpla e psihologia???? Si atunci de ce nu tuturor psihologilor le este asa usor sa treaca de la o treapta la alta...de la o specializare la alta...sa iasa din supervizare....in legea pe care o apara domnul jurist (care, culmea! este una si aceeasi persoana cu domnul Doctor in psihologie Stefan Laurentiu!!) exista niste conditii...niste ani...niste credite.... niste examene sustinute in fata comisiilor...niste studii de caz prezentate...(cate cazuri o fi prezentat domnul Stefan?...hai ca de prezentat le-o fi pus acolo intr-un dosar dar de vazut si facut?...)

Una peste alta, NE FACE DE RUSINE!!!!!!!! Iar Presedintele colegiului nostru IL TINE STRANS IN BRATE !!!!

...si inca ceva.... foarte multi dintre cei pe care ii scoleste dlui in minunatul Institut de Psihologie Judiciara pe bani foooooarte multi, sunt, la lef, lipsiti de experienta!! Si ne mai ducem si la targ cu calul....sa il facem de ras....adica la instante, sa le arate alora ce minunate experize or sa faca ei.... o sa ajungem de rasul tarii!!!

Doamne pazeste-ne de hotie si prostie!!

 


Musafir

#21 Re: Re: Re: Re: Stefan Iulian - presedinte al COPSI

2014-06-12 13:20

#20: Unul dintre cei multi - Re: Re: Re: Stefan Iulian - presedinte al COPSI

Colegiul e condus de fapt de dl jurist. Domnul Presedinte are cunostinta de toate ilegalitatile comise de dl jurist si chiar il sustine in comiterea lor. Va voi arata probe.

Discriminare și abuz în CPR

#22

2014-06-12 16:35

Așteptăm cu interes să le vedem și să le trimitem către Parchet.
Unul dintre cei multi

#23

2014-06-13 10:05

Intrebare: - juristii nu au si ei un Colegiu sau Uniune....un organism de conducere...din partea unui astfel de organ nu exista nici un fel de control? Il lasa pe omul asta sa actioneze asa liber, dupa propria judecata si interpretare a legilor...sau absenta unei astfel de judecati...?
Discriminare si Abuz in CPR

#24 Re:

2014-06-13 10:19

#23: Unul dintre cei multi -

Se pare ca NU face parte din Uniunea Colegiilor Consilierilor Juridici. Pt. ca, daca ar fi facut, ar fi fost in incompatibilitate. Un consilier juridic nu poate avea concomitent si o alta profesie. Nu e ca la noi, la psihologi,  unde poti ajunge chiar si expert, cu toate ca nu practici psihologia! http://www.ccj.ro/account/results


Musafir

#25 Re: Re:

2014-06-13 11:36

#24: Discriminare si Abuz in CPR - Re:

...si atunci nu functioneaza ilegal ca jurist / consilier juridic /  Director juridic ? Sau, daca nu figureaza ca angajat ca jurist (ca sa evite incompatibilitatea) in ce calitate isi da cu parerea...