Stopati taierea abuziva a padurilor

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Stopati taierea abuziva a padurilor


Musafir

#1

2014-05-12 20:56

Din cate am invatat candva, Romania ar trebui sa aiba intre 32 si 33 % din teritoriu impadurit. In calitate de fost ofiter superior in mai, stiu sigur ca aceia care au defrisat milioane de hectare au(pe baza de spaga), inalta protectie la autoritatile de tip mafiot al fostei tari , devenita colonia Romania.
SorinPLATON

#2 Odata si odata trebuie pus punct...

2014-05-15 17:26

Sa nu disperam; totul se va plati la un moment dat; nimic nu se uita, totul este si va fi contabilizat; mai ramane sa asteptam momentul oportun... care in istorie de regula a aparut cand mai toata lumea (evazionista) era convinsa ca nu o sa mai apara niciodata...

Musafir

#3

2014-05-22 17:38

Ca inginer care a profesat in sector, sunt convins schimbarea codului silvic nu v-a rezolva nimic daca aceste coduri nu se aplica. Crima cea mai mare este ca nu s-a reimpadurit ce s-a futat. Toate investigatiile din sectorul silvic se opresc la nivelul personalului silvic. Ei au fost unelte. Padurile virgine de care vorbiti au fost plantate si exploatate rational de inginerii silvici, pe fostul cod. Scoaterea pe banda rulanta de ingineri, promovarea in functii de conducere pe criterii politice a dus la problemele care exista. Pana la nivel de an 2003, problemele acestea erau mult mai mici. Verificati perioada in care se executau licitatii internationale in plic inchis, cati bani s-au adus la bugetul statului. Personalul silvic la nivel de an 1996, a atentionat ca restituirea padurilor v-a duce la distrugerea arboretelor. S-a solicitat emiterea de actiuni fostilor proprietari, titluri valorice dar nu s-a dorit acest lucru.

Musafir

#4

2014-05-24 12:39

Ce sa mai scriem, toata lumea stie unde ajungem cu defrisarea si cine se imbogateste din aceasta crima - poate fi considerata linistit crima - si marea majoritatea stau comod acasa pe scaune ca ei nu vor pati nimic rau, tot dezastrul ce urmeaza defrisarii pe ei nu-i ajunge.
Stati comod in continuare si veti vedea si simti pe propria piele. Sper ca mai exista cineva care sa adopte o atitudine fata de ce se intampla!

Musafir

#5

2014-08-03 06:34

Nu inteleg interzicerea pesunatului in padure. De multe ori animalele trec prin paduri in drumul lor spre pasuni. Consider ca prevederea ar putea da nastere unor abuzuri. Imi este foarte clar ca nu ierbivorele au defrisat sute de mii de hectare.
MARIA

#6

2014-08-08 14:04

CACAT PE BAT. CAINII LATRA CARAVANA TRECE. DIN PROPRIE EXPERIENTA DIRECTA VA SPUN CA MACELARIREA PADURILOR ESTE SUSTINUTA DE STAT PRIN INTERMEDIUL JUSTITIEI SI OCOALELOR SILVICE. ESTE O POLITICA DE STAT. DEGEABA AVEM LEGI. LEGILE SUNT FACUTE NUMAI PENTRU A FI EXPUSE NU PENTRU A FI RESPECTATE. POLITIA SI JUSTITIA FAC ABUZURI IMPOTRIVA CELOR CARE LE RESPECTA. STATI LINISTITI CA PANA NU RAMANEM FARA PADURI SI FARA CA LEMNUL SA AJUNGA LA OAMENI NU SE LINISTESC.


Musafir

#7

2014-09-23 07:13

Stop hotiei. Bagati-i la puscarie si sa planteze toti pomii care i-au taiat si sa plateasca toate pagubele din inundatii