Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile! / Anunțuri / Vă rog să le cereţi judecătorilor de la CCR să nu declare neconstituţională o lege întocmită conform directivelor europene! / Comentarii


Musafir

#26 Re:

2013-09-16 14:05


Musafir

#27

2013-09-16 14:45

sa luam atitudine

Musafir

#28

2013-09-16 15:44

Iata mesajul meu catre CCR:


Stimata Curte Constitutionala,

Va rog sa aveti in vedere ca cetateanul suporta destule taxe si impozite, astfel incat una suplimentara sau majorarea celor existente nu va avea alt efect decat sa "aseze" in insolventa multi dintre concetatenii mei, incl. dintre bucuresteni.
Cantonarea in padocuri a cainilor comunitari capturati, incl. dupa perioada de de sterilizare si dupa cea de potentiala adoptie, greveaza sever bugetele locale, fapt care induce o reactie a edililor in a-si echilibra balantele financiare!

As fi preferat ca acesti bani, destinati supravietuirii maidanezilor (asa vor iubitorii de caini) in adaposturi, daca ar fi existat excedentar in bugete, sa fi fost directionati catre copiii si batranii institutionalizati, caci alocatia zilnica de hrana este azi net depasita de contravaloarea alocatiei subzistentei oricarui animal.

Pe de alta parte, ideea tampita de adoptie a cainelui si relocarea lui in proximitatea unui bloc permite ca sa fim evitati de prieteni care vor sa vina in vizita, obstructioneaza accesul altor concitadini pe alei catre varii obiective din zona, incl. cel al copiilor catre scoala din apropierea imobilului.

Asadar, proiectul legislativ fiind deja contestat, va rog sa luati in considerare argumentele mele privind neinterzicerea eutanasiei si interdictia relocarii maidanezilor tot in spatiul public!
marinela

#29

2013-09-16 15:55

nu mai vreau caini pe strazi,iar cei ce ii au sa iasa cu maturica si farasul sa adune dupa ei,asadar si amenzi usturatoare pentru cei ce nu respecta legea

Musafir

#30

2013-09-16 16:06

NU mai doresc sa vad caini pe strazi-DA eutanasierea, daca nu sunt adoptati in 30 zile.

Musafir

#31

2013-09-16 16:18

fara caini pe strazi!

Musafir

#32

2013-09-16 16:33

Le-am scris ...sa vedem ce vor face...
Ivan

#33 Omul este fiinta care merita atentia autoritatilor, nu cainele!

2013-09-16 16:50

...Fiindca noi platim si noi suntem aceia care trebuie sa cerem, am scris un mail mai elaborat la adresa primita, cu speranta ca macar cineva il va citi...
M-as bucura ca actiunea noastra sa aiba succes! M-am saturat sa fim vanati, sa fim muscati si sa suportam duhoarea unor animale scapate de sub control! Vreau ca si nepotii mei sa creasca fara javre pe strazi, asa cum am crescut eu...vreau sa circul liber in tara mea, fara teama de a fi sfasiat de potaile aruncate si hranite apoi de persoane iresponasbile! Vreau sa ma odihnesc fara latraturi nocturne si sa circul fara sa schimb bara masinii de cateva ori pe an din cauza maidanezilor nimanui!

Musafir

#34

2013-09-16 17:33

Cititi, va rog, ce am scris CCR in urma cu 10 minute:

"Va scriu referitor la prezenta miilor de caini fara stapin pe strazile Bucurestilor si la legea eutanasierii lor, in calitate de cetatean al Romaniei, tara europeana, si ca platitor de taxe si impozite catre stat si catre administratia locala.
Am rugamintea sa reflectati cu atentie la aceasta lege si reala problema pe care o reprezinta cei peste 60 000 mii de caini care se plimba zilnic pe strazile orasului si ale tarii in care traim cu totii. De cind e lumea lume si in orice alta parte a globului pamintesc, orasele si strazile sunt ale oamenilor, nicidecum ale cainilor lasati liberi.
Observ ca acum, in plin secol 21, facind abuz de o asa zisa umanitate, apar ONG-uri si oameni care sustin cu tarie, mergind de cele mai multe ori pina la extrem, dreptul cainilor de a circula liberi pe strazile oraselor.
Stimata Curte, haideti sa apreciem corect pozitia respectivelor ONG -uri: este job-ul lor, din asta traiesc dumnealor, sa apere cainii fara stapin.
Pe linga aceste ONG-uri mai apare si doamna Brigitte Bardot, actrita, care, fie-mi iertata impietatea, dar daca iubeste atit de mult cainii (si celelalte animale) o rog si o sfatuiesc sa-i ia la domnia sa in Franta, pe toti cei 60 000 de mii de caini din Bucuresti, ca sa ne dea un adevarat exemplu de omenie franceza.
Totusi, am o indoiala ca francezii doamnei Bardot ar accepta sa vietuiasca zi de zi impreuna cu bietii caini adoptati in tara franceza. Ma tem ca ni-i vor trimite si pe acestia inapoi in Romnia cum au mai trimis si oameni si nimeni nu a obiectat.
Stimata Curte, oare oamenii si viata lor nu conteaza pentru ONG-urile protectoare ale animalelor?
Nu exista macar un ONG care sa respecte oamenii si sa militeze pentru drepturile acestora?!
In Biblie nu scrie nicaieri sa iubesti animalul din ograda ori din padure la fel de mult ca pe tine insuti. Dimpotriva, scrie sa-l iubesti pe om la fel ca pe Dumnezeu caci toti dupa chipul si asemanarea Sa suntem facuti."

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-09-16 17:47Musafir

#36

2013-09-16 17:48

Trebuie eutanasiati. Indiferent de rasa. Cei care au caini sa-i ingrijeasca, nu sa-i lase aiurea pe strazi. Daca se pierd trebuie infiati (daca vrea cineva, si rapid) sau etanasiati.
Rusine europeana. Suntem ultima tara din Europa la civilizatie! Faceti ceva domnilor, fiti DONMNI!Se vede ca au accesta la putere de 23 de ani copiii fostilor cu educatie comunista!!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-09-16 17:49


Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-09-16 17:50Musafir

#39

2013-09-16 17:52

Grija fata de om e mai importanta decat grija fata de animale.
Animalul a fost creat pentru om de catre Dumnezeu, nu omul pentru animale.
Senatorii avand salarii mari sa adopte toti cainii vagabonzi si sa faca cu ei ce vor: plimbare, dar prin gradinile proprii sau dormitoarele enorme pe care si le-au facut castigand din banii nostri, pot folosi si piscinele pentru imbaiere la o adica.
RUSINE !
Viata omului nu conteaza, conteaza mai mult bunastarea unui animal.....
Batranii si copiii o duc in lipsuri tot mai accentuate, iar noi aruncam banii pe maidanezi.
RUSINE !

Musafir

#40

2013-09-16 18:03

trimis mail cu poze doveditoare ale haitelor de caini din capatul strazii mele,de care m-am saturaaaaattttt.
alex_flo

#41

2013-09-16 18:17

Am trimis urmatorul mail:

Domnilor Judecatori ai CCR, sunt un cetatean roman, de 32 de ani, locuitor al Bucuresti-ului, oras care se vrea a fi considerat o Capitala Europeana. Cum putem considera asta, daca, nu putem merge in siguranta pe strazi, unii dintre noi fiind mai lipsiti de aparare ca altii (copii, batrani)?!

Sunt o multime de lucruri negative care vin odata cu prezenta acestor caini pe strazile construite de oameni, pentru oameni: mizerie, boli purtate si transmise, zgomot, un adevarat pericol pentru oameni in mod direct si indirect (accidente in trafic cauzate de acesti caini). Aceasta lege nu poate fi neconstitutionala, atata timp cat da posibilitatea iubitorilor de animale sa adopte acesti caini; problema o fi, oare, ca trebuie sa si raspunda pentru animalul adoptat??? Asadar, consider contestarea acesti legi ca fiind total nepotrivita, inoportuna si cu motive indoielnice.

Concluzionez prin a va ruga sa respingeti aceasta contestatie, pentru a avea strazi mai curate, mai linistite, mai sigure, mai pline cu turisti chiar (multi temandu-se si evitand sa revina sau chiar sa vina macar o data)!

Musafir

#42

2013-09-16 18:26

DORIM CA ACESTI CATELUSI SA FIE EUTANASIATI

Musafir

#43

2013-09-16 18:29

Nu mai vrem caini pe strazi. Vrem siguranta pentru copiii nostri!

Musafir

#44

2013-09-16 18:44

manuta unui copil de 4 ani si falcile unui caine.

Musafir

#45

2013-09-16 19:38

Locul cainilor nu este pe strada,in tarile civilizate nu o sa vedeti asta .Trebuie starpita odata posibilitatea de spalare a banilor.Deci nu inteleg ce nu le este clar primarilor de tergiverseaza lucrurile.Se dezlipesc greu de metoda imbogatirii? Trebuiesc eutanasiati cainii care nu pot avea stapan.Si ar trebui sa se mai dea si socoteala de ce s-a ajuns aici,de ce s-au imultit necontrolat aceste animale care i-au imbogatit tot necontrolat pe unii.
mama

#46 lege prea blinda

2013-09-16 20:06

Am trimis si eu mail.
Vreau sa va fac atenti ca 30 de zile sau 14 zile in adaposturi sint exagerat de mult.Nici o tara nu-si poate permite acest lux, mai ales cu numarul enorm de maidanezi care exista in Romania. Aceasta lege este prea blinda si riscam sa raminem cu maidanezii in continuare pe strazi.
Dar de ce au nevoie iubitorii de maidanezi de atitea zile ca sa se hotarasca sa-i adopteze vazind ca tin asa de mult la ei ?

Musafir

#47

2013-09-16 20:12

sunt de acord cu eutanasierea !
#34

#48 Re:

2013-09-16 20:26

#28: -

Sa inteleg ca cei care adopta cainii maidanezi, daca nu-i tin in apartamentul lor este posibil sa-i tina pe linga bloc?  In cotet? Doamne fereste, pai si eu iubesc porcii si in cazul asta adopt un purcelus, ca tot animla eset, si-l tin in cotet, pe linga bloc.

Vai de noi ca altfel nu mai stiu ce sa zic. Minte avem, prostie ne mai trebuie.


Musafir

#49

2013-09-16 20:33

cainii maidanezi sunt rusinea societatii romanesti.
in toate tarile civilizate din europa caini maidanezi nu exista. n-ai sa vezi nici un caine fara stapan umbland in libertate. iubitorii de animale daca sunt cu adevarat iubitori sa ii adopte sa ii ingrijeasca si mai ales sa curete dupa ei si sa plateasca si taxe.

Musafir

#50

2013-09-16 20:39

Nu mai vrem caini pe strazi, printre blocuri, langa scoli. Cine vrea caini poate sa- adopte sau sa le creeze adaposturi.