Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile! / Anunțuri / Vă rog să le cereţi judecătorilor de la CCR să nu declare neconstituţională o lege întocmită conform directivelor europene! / Comentarii


Musafir

#101

2013-10-05 14:22

Cred ca orice om normal pune pe primul loc viata unui copil decic a uni ciine.Iubesc animalele,am avut si eu un catel timp de 13 ani,dar nu sint de acod cu acesti ciini maidanezi.Cine iubeste animalele,trebuie sa le ia in casa,sa/si asume o responsabilitate,nu sa le arunce un blid de mincara la colt de strada si sa tipe ca ,,eu iubesc ciinii.

ș
ș.
.

Anonymous

#102

2013-11-01 18:19

Sunt un iubitor de animale >>>dar daca un animal oricare ar fi el cu sau fara stapan(comunitar) ma agreseaza si are tendinte de a ma musca sau zgria fara sa-l supar cu ceva il ucid.Orice instanta de judecata indiferent de denumirile pompoase nu are drept sa condamne o asemenea fapta.Daca esti atacat de un animal si o alta persoana sare sa apere acel animal se face vinovat de; asociere la savarsirea faptei de atac armat cu intentia de omor deosebit de grav.Un om care are un caine e un om cu arma letala la el. Un caine comunitar e un caine instabil care poate turba si poate ataca oricand.Consider ca trebuie sa copiati mesajul meu si sa-l expuneti autoritatilor.Am fost agresat de haite de caini depasind 15 ca numar.
Mihai
Musafir

#103 Crima sau nu?

2014-04-17 02:57

Nu ma pot abtine. Viata este un "bun" dat de "nu stiu cine" dar a se ajunge de a fi oprita brusc si nenatural, altfel decat pentru a devenii hrana pentru alt vietuitor si care numai asa stie sa se hraneasca, este o absurditate. Pericolul vine doar prin urmare de la acei (oameni) care au exploatat acest animal in ultimii 50 de ani, poate doar pentru amuzament si NU comapnie, paza, etc.
Cum am ajuns aici? Cum pot unii devenii "animale" de prada a vietii unor biete suflete trecute prin timpul epocilor, care nu au facut altceva decat sa existe?
Macar lasati-le sa moara de batranete si nu prin mana criminala. Poate costa bani acest lucru, dar mai ai sanse sa intelegi sensul vietii. Orice luare de viata, prin interventie violenta de catre alt "animal" mai inteligent, doar pentru eliminare, este : CRIMA !! Luarea de viata este mereu o crima, atunci cand ai de ales !!


Musafir

#104

2014-08-09 08:51

In curand vom avea maidanezul pe stema de stat , alaturi de zimbru si acvila.Feri Doamne !

Musafir

#105

2015-09-04 15:07

Nu ne main muscati,terorizati,vedetiva de treaba! Pista biciclete,alergare, zgarie nori,un bloc modern,stadion,WiFi, etc bun zero si in mun..aiud! Caini terorizare cetateni peste tot!!! Mancati si bani,bugetul tot numai clica voastra...