Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!


Musafir

#926

2013-09-06 06:43

Buna dimineata,
Sunt iubitor de animale, dar s-au inmultit prea mult cainii, iar in haita sunt cei mai periculosi. Este suficient unul dintre cainii din haita sa dea tonul iar ceilalti il vor urma.
Fiind prea multi, decat in adaposturi, unde se vor manca intre ei pana la urma, mai bine eutanasiati. Pentru a nu se ajunge la eutanasiere, trebuiau luate masuri cand erau mai putini, dar asta este sistemul nostru.
OM, nu CAINE

#927 Pentru cei terorizati de cainii salbaticiti!

2013-09-06 06:44

#1: Darius -

Sunt alaturi de tine si de voi. Cine sunt Iubitorii de cainii TERORISTI si UCIGASI, ce se autodenumesc "iubitori de animale"??? Semneaza pentru EUTANASIEREA ANIMALELOR FARA STAPAN (http://www.petitieonline.com/sustineti_eutanasierea_maidanezilor_neadoptati_in_30_de_zile) daca esti o persoana normala si nu te incadrezi in profilul celor de mai jos: -persoane retrase din viata sociala, care in general nu sunt capabile sa comunice coerent cu semenii lor; -egoistii, ignorantii, manipulatii; - persoane fizice sau juridice cu interes financiar in sustinerea dpdv economic a padocurilor suprapopulate; - persoane cu burta plina, inactivi, care nu stiu ce insemna sa muncesti cu adevarat pe o piata libera a muncii; -comunsti care nu au realizat nimic in viata lor cu exceptia faptului ca le-a dat tara un apartament gratis si cred acum ca sunt bogati din cauza pietei libere la imobiliare; -persoane care considera animalele salbaticite ca pe niste jucarii de plus; -persoane care traiesc pe alte meleaguri si nu cunosc realitatea romaneasca; -persoane rau intentionate, si totusi vorbitori de limba romana...

Rog cititorii normali sa completeze lista, pentru a fi de ajutor unei eventuale autoevaluari din partea milostivilor...

BB
Musafir

#928 Alegere dureroasa dar necesara

2013-09-06 06:46

Si eu si baietelul meu, iubim cainii si chiar avem unul...dar cu care ne este frica sa iesim la plimbare pe strada sau in parc, din cauza cainilor vagabonzi care devin agresivi cand intra un altul pe teritoriul "lor". Chiar si singuri fiind, ne este frica atunci cand trecem pe langa ei...

Ca noi doi, sunt mii de alti adulti si copii care, pe langa faptul ca traiesc cu spaima in suflet, atunci cand merg pe strada sau in parc, sunt expusi riscului de fi atacati si desfigurati de niste caini care NU AU CE CAUTA ACOLO!!!

Ma doare sufletul pentru cei care trebuie eutanasiati dar si mai tare ma doare, pentru victimele lor...
Ma gandesc cu groaza ca si copilul meu ar putea deveni...o statistica, pe lista celor desfigurati de cainii vagabonzi sau, mai rau, a celor care mor din cauza lor...

Situatia e scapata de sub control, de mult prea multa vreme...s-a ajuns prea departe si, din pacate, oricat de dureros este, trebuie luata o decizie radicala.
Cu parere de rau pentru cainii nevinovati, fara stapan, DA, sunt de acord cu eutanasierea, conform legii - nu otraviti sau omorati cu cruzime din razbunare, si cu marele regret ca sunt pusa in situatia de a lua o asemenea decizie, fortata fiind de iresponsabilitatea, de lasitatea si de nepasarea autoritatilor.
Pacat! Mare pacat!


Musafir

#929

2013-09-06 06:50

Viata omului e mai presus de orice. Sunt revoltata de ceea ce s-a intamplat cu Ionut si de ceea ce se intampla pe strazi zilnic, asa incat sa nu poti sa mergi linistit sau sa te odihnesti noaptea.

Musafir

#930

2013-09-06 06:51

Singura metoda eficienta de rezolvare a inacceptabilei situatii....
Cu cratima

#931 Re: Re: Re: Re: Cu cratima, pentru cei ce pricep

2013-09-06 06:53

#856: ghf - Re: Re: Re:

Esti lambrie, tenie sau caine?...

 

Confunzi animalul tau din curte sau din apartament, cu cel salbaticit, de pe strazile pe care noi le vrem sigure (nu ale tale, ca acolo sunt oameni-fiara).

Esti civilizat? Vrei civilizatie? Ce-i aia in capul tau? Cum o vezi tu pe strada?

Sau poate iti vine greu cu traducerea din limba ma-ti (cu cratima, daca stii ce-i aia)?


Musafir

#932

2013-09-06 06:54

Un copil are o alocatie de 45 lei pe luna de la stat.Intretinerea lui e in grija perintilor nu a statului.Cum e posibil ca banii din taxe si impozite platiti de cetateni sa dam 600 lei/luna pt un caine si 45 lei/luna unui copil?
Nu vrea statul sa-i dea bani pt mancare si imbracaminte si copilului sau amaratului de pensionar cu 350 lei/luna?
Oameni buni din guvern si parlament v-am ales sa faceti lucruri bune pt oameni nu pt caini!
Daca nu sunteti in stare sa ganditi corect,asteptati ca la viitoarele alegeri va vor vota cainii!
RUSINE GUVERNULUI SI PARLAMENTULUI CA NU SUNT IN STARE SA FACA LEGI BUNE SI CORECTE PT OAMENII CARE I_AU ALES SA FIE ACOLO!

Musafir

#933

2013-09-06 07:03

Asa este normal in orice tara civilizata!

Musafir

#934

2013-09-06 07:05

Sustin eutanasierea maidanezilor neadoptati.
6.09.2013

#935 Anchetare ONG-uri si nu invrajbire!

2013-09-06 07:05

Eu una, personal sustin in primul rand ANCHETAREA ONG-urilor care au primit MUUULLLTIIIII Euro pentru protectia animalelor: stringerea si ingrijirea animalelor fara stapin. NU trebuie invrajbite cele 2 parti: cei care iau partea victimelor umane (corect!!!) si cei care sustin animalele. Nici unii, nici altii nu sunt vinovati, vinovati sunt cei care au primit BANI GREI pentru asta si NU AU facut NIMIC, din invrajbirea lor insa cistigind cei care nu fac nimic!!!!!! Asta trebuie anchetat din 2 motive: 1. Daca animalele vor fi eutanasiate, peste citva timp intimplarile nefericite se POT repeta daca nu sunt tinute in friu constant si daca nu se vor monitoriza, 2. Banii (si asa putini) cheltuiti in acest domeniu se vor scurge ca si pina acum ....cu aceleasi rezultate previzibile dramatice....Sta in puterea noastra sa gandim si sa decidem.....

Musafir

#936

2013-09-06 07:15

Locuiesc in Crangasi intr-o zona inconjurata de haite de caini si m-am saturat sa imi fie frica sa ies din bloc sau sa duc gunoiul la ghena. Ce trist ca a trebuit sa se intample o tragedie pentru ca autoritatile sa inceapa sa faca ceva. Prietenul meu a fost atacat acum jumatate de an de catre acesti caini si a trimis un mail detaliat primariei, dar nimeni nu l-a bagat in seama. Sper ca de data asta sa se faca ceva si sa putem trai in sfarsit linistiti.

Musafir

#937

2013-09-06 07:16

Sa se termine odata cu aceasta mizerie .

Musafir

#938

2013-09-06 07:16

da eutanasiere !

Musafir

#939

2013-09-06 07:25

sa fie eutanasiati in 3 zile nu in 30 de zile. sa nu mai fie picior de caine maidanez pe drum. va rog frumos ca sa nu ma enervez prea rau.

merci,

Musafir

#940

2013-09-06 07:26

as dori eutanasierea cainilor.nu mai putem merge nici pe strada din cauzia lor.mai bine javra moarta,de cat un om sfasiat!!!

Musafir

#941

2013-09-06 07:27

Ar putea fii o schimbare in bine nu doar pentru cei care au copii, cainii ataca pe oricine daca vor sa atace. Si cei care vor sa le dea de mancare o pot face luand acasa unul din acesti caini.

Musafir

#942

2013-09-06 07:27

Sunt pentru disparitia tuturor ciinilor de pe strazi.

Musafir

#943

2013-09-06 07:29

30 de zile e prea mult, in alte tari se pedepsesc cu moartea OAMNENI care sunt periculosi, iar noi taraganam atat aceasta majora problema, vreau un oras curat, fara rahati de caine la orice colt, eu sunt amendata daca imi fac nevoile pe strada, decand un caine are mai multe drepturi ca mine???????????????????????????????

Musafir

#944

2013-09-06 07:34

Si eu sunt iubitor de animale ,dar nu de cele criminale si fara stapan.

Musafir

#945

2013-09-06 07:36

Autoritatile sunt depasite de situatie si nu sunt suficiente doua trei campanii televizate de circ si haituire a bietelor fiinte.

Problema canilor fara stapani este la fel de veche ca si societatea romaneasca.
Abandonul animalelor poate fi oprit numai cu vointa politica pe termen lung (nu doar 3 zile televizate), pentru inceput avem nevoie de:

- subventionarea sterilizarii;
- inregistrarea nominala a fiecarui animal sterilizat intr-o baza de date locala, bazele de date locale vor fi transmise in fiecare luna in baza de date centrala UNICA ;
- fiecare animal va avea atasat un cod cu datele persoanei responsabile, pentru contactarea sau tragerea la raspundere in caz de pierdere, abandon sau cazuri de agresivitate soldate cu pierderi de vieti omenesti sau raniri;
-animalele care nu pot fi luate in custodie de persoane fizice, vor fi adapostite in centre speciale (adaposturi);
-orice animal luat in custodie va avea un cod atasat unei singure persoane responsabile (in crotal sau microcip);
-cainii de rasa vor avea parte de acelasi tip de inregistrare atasata identitatii unei singure persoane (crotal sau cip), in caz de pierdere, abandon, etc.

Toate operatiunile de mai sus nu pot fi aplicate fara verificarea regulata a autoritatilor de pe plan local, insotide de:

- legi aspre, legi bine facute cu norme de aplicare clare si detaliate;
- verificarea aplicarii acestor legi de la centru spre plan local;
- verificarea si amendarea primarilor si a cetatenilor care detin caini neinregistrati, nedeclarati;
Pentru a putea rezolva situatia cu solutia sterilizarii, e necesara infiintarea unei agentii speciale (cu buget) cu echipe de verificare si control in teren la nivelul localitatilor si a focarelor de inmultire.
DESPRE CAINII CU STAPAN (de ex. Bucuresti):Scop: Limitarea proliferarii mediului nesanatos. Stimulare prin taxe pentru detinerea de animale de talie mica/medie si amenzi pentru murdarirea spatiului public.

(Indiferent unde locuieşti în oraş, această infecţie provenită din resturile alimentare, excremente, păr şi mortăciuni afectează întreg oraşul si periferiile, indiferent că stai în Băneasa, Primăverii sau Glina. Infecţia circulă prin aer. Trotuarele si SPATIILE “VERZI” din zonele cartiere dormitor şi cele centrale sunt pline de resturi de excremente de la câinii fără stăpân şi de la cei cu stăpân la fel). Bucurestiul, si din aceasta cauza, este cunoscul ca un oras FORTE MURDAR.
Impunerea implantului de cip în fiecare animal, cip care să conţină numele stăpânului şi adresă stăpânului, rasă (dacă are), talie- mică, medie, mare.

1. Controale regulate în public dacă stăpânii au acest implant atasat cainilor. (în parcuri, pe străzi, etc)
2. Avertizarea şi apoi Amendarea stăpânilor care nu au aplicat cipul în animale.
3. Ridicarea din stradă a animalelor fără implant nerevendicate
4. Implantarea animalelor revendicate cu trecerea pe cip a datelor revendicatorului şi amendarea lui pentru fiecare revendicare.
5. Impunerea de TAXE pe câine, în funcţie de datele din implant (talia mică – taxă mică, talie mare – taxă mare)
6. Campanii media şi aplicarea legii pentru stăpânii care nu au kit de strângere a resturilor – un rucsac etanş care să conţină mănuşa pungă specială de unică folosinţă, lopată, etc şi solutie dezinfectanta pentru mâini)
7. Campanii media masive şi taxe mari pentru câinii de talie mare.
8. Campanii media masive pentru încurajarea deţinerii de câini de talie mică şi medie.
9. Taxe speciale pentru posesorii de animale ce locuiesc în locuinţe colective (blocuri).

Musafir

#946

2013-09-06 07:36

CAINII AU INVADAT TARA, NU DOAR BUCURESTIUL.EU LOCUIESC IN HUNDOARA SI SUNT HAITE IN TOATE CARTIERLE ORASULUI MEU. ESTE O AVENTURA SA ADUCI COPILUL ACASA DE LA SCOALA, SA SE JOACE LA BLOC, SA IESIM INTR-UN PARC, CHIAR SI SA MERGI LA SPITAL. INDIFERENT CE TRASEU ALEGI, CAINII SE IAU DUPA NOI, SAU IASA LATRAND DE SUB MASINI. NU MAI E VORBA DOAR DE TEAMA. CAINII SUNT AGRESIVI, MAI ALES CU COPIII. DIN PACATE, ATATA TIMP NE-AM RESEMNAT SI AM ACCEPTAT SA TRAIM ASTFEL. NU SE MA POATE. NE SUPARAM DACA UN ALT COPIL NE LOVESTE COPILUL IN JOACA, DAR NU FACEM NIMIC DACA EL ESTE MUSCAT SI TRAUMATIZAT DE UN CAINE. OARE CE-I CU NOI? CHIAR ACCEPTAM ORICE? NE MOR COPIII SI NU FACEM NIMIC?

Musafir

#947

2013-09-06 07:54

Ne trebuie siguranta pe strada.Nu mai permit din pensia mea sa intretin nici un caine .Eu am muncit pentru aceasta pensie iar altii mi-o administreaza? Nu mai accept.

Musafir

#948

2013-09-06 07:54

sunt pentru strangerea urgenta acum azi maine a maidanezilor si apoi eutanasierea lor fara drept de apel. Ca agresivi ca neagresivi -eutanasiati
NU SE MAI POATE. DACA EI IN SPETA -Primarul general si cei de sectoare nu vor face asta, singura masura radicala este -sa ne facem singuri dreptate-

dor de civilizatie

#949 Re: petitie de oligofreni

2013-09-06 07:55

#800: didel - petitie de oligofreni 

 Pai, faptul ca te "chisi" pe noi dovedeste ca ai gena de caine. Hai, ridica piciorul !


Musafir

#950

2013-09-06 07:56

???