Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Musafir

2013-09-09 05:45

Doresc sa traiesc intr-o tara civilizata,fara maidanezi in strazi, fara latraturi si fecale de caini pe stazi !!!! Doresc sa traiesc in siguranta, fara frica ca la orice pas sunt atacata de caini!!!!
dor de civilizatie

#1152 Re: !!!

2013-09-09 06:42

#1070: Andrei Ivan - !!! 

Draga Andrei, eu sunt dintre cei care s-au nascut si au crescut la bloc, deci:

1) cainii cu care m-am jucat si i-am/m-au iubit au fost cainii bunicilor la sat;

1) nu am avut si nu voi avea niciodata caine la oras, pentru binele meu si al lui.

Orasul este CASA MEA. Am dreptul sa cer curatenie in casa mea nu? Platesc impozite pentru a avea dreptul la un trai civilizat, nu in jungla.

M-am saturat de recomandari de genul: "ti-e frica de cainii vagabonzi? evita zona! ia-ti spray cu gaz! ia-ti emitator cu ultrasunete! invata psihologia animalelor! MUTA-TE IN ALTA TARA!"

Asta este tara MEA. Asta este orasul MEU.

Musafir

2013-09-09 06:53

Un caine trebuie ingrijit, hranit , vaccinat, iubit si integrat intr- o fam. Lasat pe strazi devine criminal. Pe tatal meu la muscat un caine si nu mai vreau sa treaca nimeni prin ce a trecut el si noi deasemenea.Sa nu mai zic de vaccinuri 3 sapt pe la Bistrita ca numai acolo se puteau face!....trebuie luate masuri drastice de eutanasiere. Suntem crescatori de caini si pisici la curte dar legea trebuie respectata , precum si viata aproapelui tau!

Musafir

2013-09-09 06:55

Cainii FARA STAPAN nu au ce cauta liberi pe strada, iar cainii cu stapan trebuie plimbati numai in lesa. Nu e de neglijat nici pastrarea curateniei dupa trecerea pe strada a unui caine...
dor de civilizatie

#1155 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: No comment

2013-09-09 06:56

#1075: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: No comment 

Draga "guest", vad ca intelegi limba romana, ce ma aburesti cu engleza ta smechera, esti hindus cumva? Esti inca unul care pune egalitate intre copiii lui Dumnezeu si mamifere carnivore? M-am saturat de puseurile voastre moraliste pana peste cap. Eventual tu nici nu (mai) traiesti in Romania, asa ca iti vine usor sa judeci pe altii in timp ce te plimbi pe strazile tale sigure si curate, pentru care dealtfel nu ai nici un merit.

Please, PLEASE, take a deep breath, calm down and leave your computer keyboard.

Musafir

2013-09-09 07:00

"iubitorii" de caini fac lobby international cu imagini de cini morti.
Cineva sa le arate imagini cu copii sfartecati de caini, poate ii mai sensibilizeaza.

Daca mai ies la vreun antiprotest, trebuie condusi frumos la o vizionare cu subiectul "Victimele cainilor"

Chiar n-are nimeni initiativa asta?

Musafir

#1157 Re:

2013-09-09 07:11

#1123: Devilangel :)) -

VEDEATI-AS PLOZII SFASIATI DE COPIII TAI CU PATRU LABE!!!!  ORI ESTI STERIL(A) SI NU POTI AVEA COPII, DE AIA ITI PERMITI SA VORBESTI ASA?

Cat tupeu nenorocit poti sa ai sa arunci asemenea blesteme asupra umanitatii. Esti mai jos decat copiii tai patrupezi.....

Musafir

2013-09-09 07:13

cainii fara stapan pericol public

Musafir

2013-09-09 07:52

Doresc ca timpul cainilor sa fie maxim 10 zile, cine chiar are un caine si tine la el!, merge si il ia in primele 2-3 zile disparute, nu sta o luna. Asta inseamna o nepasare, si as sugera sa se treaca odata la treaba, sau se asteapta urmatorul caz pentru o noua politica???, sa trecem la treaba! Ridicarea cainelui sa se faca pe carnet doveditor.  Persoanele care au nereguli cu vaccinurile cainelui si altele sa fie amendate conform legii!
sugerez!: caini fara zgarda trebuie sa aiba obligatoriu botnita!
Acest anunt poate fi afisat oriunde si la Tv
Va multumesc!!!

Musafir

2013-09-09 08:10

Suntem in 2013 asa ceva este inadmisibil.Fiecare dintre noi trebuie sa facem irepetabil acest lucru.Copiii nostri si oricare dintre noi avem dreptul la siguranta pe strada.

Musafir

2013-09-09 08:20

Sunt un iubitor de animale {caini} dar viata oamenilor este mai presus de cea a cainilor.Inmultirea cainilor a fost si este un motiv pentru imbogatirea unor persoane

Musafir

#1162 Re:

2013-09-09 08:47

#1159: -

Caini pe strada numai in lesa si cu botnita.

Nu trebuie sa existe animal lasat de capul lui, fara zgarda cum zici tu!

CAINI PE STRADA DOAR IN LESA !

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-09 08:52

Musafir

2013-09-09 09:18

Pentru numele lui Dumnezeu: Cum mai puteti mangaia sau proteja animale redevenite salbatice, care au in stomac bucati din manutele, piciorusele si organele unor copilasi de 4 si 6 anisori?
http://isabellelorelai.wordpress.com/2013/09/07/who-let-the-dogs-out-statul-roman/

Musafir

2013-09-09 12:00

Pentru toti ce sustin ca iubesc cainii dar ii tin in strada.
Daca de maine mi-as tine copilul pe strada si i-as duce zilnic de mancare, ar insemna ca i-mi iubesc copilul ?

Musafir

2013-09-09 12:10

Cititi si discutiile din cealalta "petitie". Sunt absolut puerile!
Iar daca va uitati la semnaturi, sunt numai feminine...se muleaza manusa pe imaginea babelor care "iubesc" cainii, dar pe strada

Later edit: Cred ca s-au prins si ei si acum falsifica semnaturile cu nume barbatesti.

Deci totul e o cacialma acolo

Musafir

2013-09-09 12:25

Pentru ca trebuie sa intram in randul tarilor europene civilizate...nu putem nici gandi si nici trai ca in secolul trecut.

Musafir

#1168 Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române,Preafericitul Părinte Daniel

2013-09-09 12:32

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române,Preafericitul Părinte Daniel,s-a pronunţaţ asupra chestiunii câinilor maidanezi:

"Un om singur valorează mai mult decât întreg universul material. Toate galaxiile nu valorează cât sufletul unui om, pentru că numai omul a fost creat după chipul lui Dumnezeu cel veşnic viu, numai el a fost chemat la iubire şi fericire veşnică, în comuniune cu Dumnezeu. Noi ne rugăm Maicii Domnului să aducă pace în familii, pace în popor, pace între popoare şi să ocrotească familiile şi copiii, care adesea sunt foarte expuşi tuturor formelor de violenţă, uneori de exploatare - mai nou şi violenţei venite din partea câinilor maidanezi. Este mare nevoie ca să preţuim valoarea persoanei umane"

Musafir

2013-09-09 13:21

Va rog faceti publice paginile de Fb. Nu toata lumea are cont pe Fb

Musafir

2013-09-09 13:24

"Un om singur valorează mai mult decât întreg universul material. Toate galaxiile nu valorează cât sufletul unui om, pentru că numai omul a fost creat după chipul lui Dumnezeu cel veşnic viu, numai el a fost chemat la iubire şi fericire veşnică, în comuniune cu Dumnezeu", a afirmat Patriarhul Daniel.

Citiţi mai mult: Patriarhul Daniel, despre problema câinilor maidanezi: Un om valorează mai mult decât întreg universul material - Social > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/patriarhul-daniel-despre-problema-cainilor-maidanezi-un-om-valoreaza-mai-mult-decat-intr-1056315.html#ixzz2eP123CZU
EVZ.ro

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-09-09 13:25

Musafir

2013-09-09 13:40

au fost ani de zile in care ONG-urile si iubitorii de caini maidanezi puteau sa-i adopte, dar tocmai un ONG a lasat pe strada un maidanez salbaticit care a omoarat un om. Parintii isi doresc copii in siguranta.

alex

#1173 felicitari

2013-09-09 13:52

Felicitari initiatorului acestei petitii. Poate nu va mai trebui sa iau taxi seara pentru cateva strazi de bloc pline cu caini hraniti de niste babe screlozate.

Musafir

#1174 Re: la

2013-09-09 14:23

#5: caty -

da nu vrei sa te eutanasiem pe tine?macar mai scapam tara de o proasta.cum au ajuns cainii astia pe strada?de la cine au inceput toate astea?nu de la om?de ce nu faceti scandal ca mor atatia oameni si copii  zi de zi de foame pentru ca nu mai au bani?

Musafir

2013-09-09 14:35

Trebuie sa se faca ceva cu toti acesti caini!