Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Un_nume

#1126 intrebare.

2013-09-08 07:19

Oare baga cineva in seama aceste petitii online? Cineva in puterea caruia sta rezolvarea problemelor supuse petitionarii.

Musafir

#1127 da se poate semna

2013-09-08 09:39

da se poate semna si de 2 ori si de 3 ori si de n ori....k tot intreba cineva aici ....doar sa ai atatea adrese de mail ca sa confirmi semnatura...eu am semnat de 9 ori k imi doresc nespus de mult sa fie omorate toate javrele astea.....

Musafir

2013-09-08 10:20

cred ca viata unui copil este mult mai presus decat niste maidanezi care umbla fara stapani pe toate drumurile,cei care nu sunt deacord cu asta ar trebui sa-si ia cainii cu ei in casa nu sa-i lase sa umble pe strazi,maine poate li se va intampla lor acelasi lucru.

Musafir

2013-09-08 11:49

tara care hraneste cainii cu carne de copil, politiceni, mancav-ar cainii!
pe voi si pe copiii vostri!
dumnezeu sa ne ajute pe toti!

Musafir

2013-09-08 12:46

Dumnezeu a creat animalele si le-a dat in grija omului, spunand: "...stapaniti peste... orice vietuitoare care se misca pe pamant" (Geneza 1:28) Asadar, e timpul sa stapanim noi peste caini si nu ei peste noi. Nu sustin neaparat eutanasierea, ci orice solutie care sa ne redea linstea si siguranta de a iesi pe strada si de a ne plimba copii si nepoteii in parc. Doamne da-le intelepciune forurilor competente care trebuie sa ia o decizie!

Musafir

2013-09-08 13:00

Sa nu mai vad caini fara stapan !!! Avem dreptul la viata, sanatate si integritate corporala !!!

Musafir

2013-09-08 13:46

Vrei sa-i salvezi, adopta-i si ai grija de ei in spatiul tau personal, nu in spatiul public.
Alexandra

2013-09-08 14:25

Omorati cainii!!Omorati-ne si pe noi oamenii,pentru ca am ajuns mai rau decat animalele,ne dam in cap pentru o sacosa mai plina sau un portofel...ar trebui sa-i eutanasiem si pe oamenii care ne-au "muscat" si am devenit muritori de foame intr-o tara bogata,de ce ne-ati luat totul,nici Regele Mihai,cel criticat,nici Regina Elisabeta,a Angliei,nu au averile voastre,astazi intr-o mare zi,va doresc la cei care ati furat si ati distrus aceasta tara sa muriti precum cainii,sau sa nu muriti,sa va chinuiti voi si cei pentru care ati strans averi-niste neica nimeni,veniti de nicaieri,sa fie blestemati banii vostri,sa nu aveti parte de ei-sa nu muriti pana nu dati socoteala-sa suferiti pentru fiecare copil,pentru fiecare batran,pentru fiecare om de la care ati furat.
Ce-ar fi daca Ceausescu ar invia?N-ar avea sobolanii gauri sa se ascunda din cauza voastra...Santeti niste "diavoli",ati gresit,l-ati omorat pe Ceausescu in ziua Craciunului,Dumnezeu sa va vada!!!Santeti o haita!!!Cainii sant pericole,o baba care a venit la Ma-Maruta,nimeni n-a zis ca Teo e mai buna,zic eu,si ca tigancusa Andra canta bine,nici daca mi-ar fi murit nepotul nu veneam sa spun ce probleme am avut in viata,sot paralizat, etc. va arat cum ma plimbam eu prin parc si sa plang fara lacrimi.Da bunica acelui copil plangea fara lacrimi.Cam atat am avut de spus.

Musafir

#1134 Re:

2013-09-08 14:46

#1133: Alexandra -

Te freaca grija cum plang oamenii??? Dar ce-am ajuns, dam verdicte la TV, cum fac americanii?

Bai, sunteti cazuti in cap. Nu mai spun ca stati lipiti cu ochii de ecran fara alta ocupatie! Cititi si voi o carte, mergeti in parc ... Ha Ha! Sau luati atitudine! Nu mai asteptati sa cada para malaiata in gura lui Natafleata.

Mergeti la protest maine! Fara caini pe strazi!

Musafir

2013-09-08 15:22

nu am nimic cu animalele dar sustin viata oamenilor care cred ca e mai importanta.Sa se gaseasca solutii de aceea votam oameni care sa ne reprezinte sa gandeasca mult si bine sunt deja si ei prea multi votati

Musafir

2013-09-08 16:38

ADUNATI URGENT CAT MAI MULTI CAINI VAGABONZI DE PE STRAZILE BUCURESTIULUI SI ARUNCATII PESTE GARDUL PARLAMENTULUI ROMANIEI. ESTE SOLUTIA OPTIMA DE CURATARE A ORASULUI , DEOARECE VOR KOABITA CU JAVRELE DIN PARLAMENT FOARTE BINE.

Musafir

2013-09-08 17:37

Doresc fara nici o remuscare exterminarea maidanezilor.Nu e posibil ca in anul 2013 intr-o tara care se pretinde a fi europeana, sa iti fie frica sa mergi pe strada. Curtea scolilor si liceelor e plina de maidanezi, copii refuza sa mai mearga la scoala de frica animalelor. Traim in jungla sau ce?
chicibuba

#1138 Re:

2013-09-08 17:49

#9: -

mai bine te-ar eutanasia pe tine , bagat in foc, sau mai bine sinucide-te tu !

Musafir

2013-09-08 18:21

Sper sa se termine odata pentru totdeauna cu povestea asta si sa incepem si noi sa ne civilizam.
Anca

2013-09-08 18:23

Dumnezeu a creat animalale si le-a dat in grija omului zicand: "...stapaniti peste ...orice vietuitoare care se misca pe pamant" (Geneza 1:28), si nicidecum ca ele sa stapaneasca peste om, cum a inceput sa se intample pe la noi. Nu doresc neaparat eutanasierea cainilor, ci orice solutie care va face ca acestia sa dispara din peisaj, sa putem iesi in siguranta pe strazi, copii sa poata redeveni adevaratii beneficiari ai parcurilor si ale locurilor de joaca. Domnul sa dea intelepciune forurilor de decizie!

Musafir

2013-09-08 18:30

pacat de baietel,eu am semnat aceasta petitie pt ca am o sora si daca i sa-r intampla ceva inebunesc,eu nu zic sa fie omorati toti caini asa cum au interpretat alti doar cei care sunt fara stapan si cei care sunt lasati de catre uni stapani pe strazi sa fie omorati iar stapani trasi la raspundere

Musafir

2013-09-08 18:38

Nu vrea nimeni caiini omorati, dar decat lasati caineste pe strazi, in frig, flamanzi, loviti de masini, PT CA NIMENI NU II VREA, e mai omeneste sa le curmam suferinta prin eutanasie.
Cine vrea sa ii salveze, adopta un caine!
Sunt 5000 de semnaturi la "iubitorii" de caini, dar pe strazi misuna tot atatia caini ca si ieri! Suntem noi aia rai?
oana

#1143 Daca se vrea cu adevarat...

2013-09-08 19:13

Daca se doreste cu adevarat rezolvarea problemei si daca vor fi adoptati o parte dintre caini, acestia sa fie marcati ( cu crotal) si inregistrata persoana care l-a adoptat. Atunci cind acest caine este gasit din nou pe strada sa fie tras la raspundere "stapinul" care l-a adoptat.Restul, eutanasiati pina la ultimul, altfel, dupa un timp, vom ajunge la aceeasi situatie.

Musafir

2013-09-08 19:26

Eutanasiati cainii fara stapan!

Musafir

#1145 Re:

2013-09-08 19:36

Bine ca sustineti cu atata ardoare eutanasierea cainilor comunitari  si nu aveti probleme cu cei care prin legile lor "eutanasiaza" zilnic vietile miilor de bolnavi de cancer si de alte boli, de saracie, de foame. Cainii sunt animala pana la urma si va asigur ca mor anual mult mai multi oameni, inclusiv copii din cauza hingherilor care conduc tara si care nu deranjaza pe nimeni se pare... romanii pot iesi in strada pentru un meci de fotbal. se pot mobiliza, pentru ei si pentru legile lor, nu... aveti oare impresia ca omorand cainii maidanezi ati scapat tara de pericole?... e foarte dureros incidentul recent, mai ales ca e vorba despre viata unui copil dar refuzati sa vedeti adevarata cauza a problemei. daca fiecare oras s-ar fi ocupat de cand trebuia de castrarea maidanezilor n-am mai vedea acum pe strazi nici macar 20% din nr total al cateilor comunitari.

nu toti cainii sunt turbati, nu toti trebuie omorati, sunt curioasa cum ar reactiona un stapan de caine pierdut care nu l-ar gasi in 30 de zile, cat de mult ar mai sustine initiativa asta... cat de benefica i s-ar mai parea.

pe langa cei de la guvernare, va asigur ca maidanezii sunt cea mai mica problema, de ce nu propuneti o petitie pt eutanasierea nenorocitilor din tara?... si va asigur ca veti scapa si de maidanezi mult mai scurt timp. oamenii cu cap ar sti cum sa gestioneze situatiile actuale, nu e cazul javrelor pe care le rotim la conducerea Romaniei, care musca de oriunde si nu fac victime cu gura, cu coltii, le fac mai discret, din birouri, cu stilouri elegante si cu multa incredere ca romanii vor mai indura multe, iar cand trebuie sa plateasca cineva, ce sa vezi? sa plateasca maidanezii... restul e parfum, lapte si miere in toata Romania...  poate trebuie analizata mai bine situatia actuala si poate trebuie sa pedepsim adevaratii vinovati desi la cat de lasi suntem...

Musafir

#1146 chiar asta sa fie solutia cea mai buna?...

2013-09-08 19:38

#2: -

Bine ca sustineti cu atata ardoare eutanasierea cainilor comunitari  si nu aveti probleme cu cei care prin legile lor "eutanasiaza" zilnic vietile miilor de bolnavi de cancer si de alte boli, de saracie, de foame. Cainii sunt animala pana la urma si va asigur ca mor anual mult mai multi oameni, inclusiv copii din cauza hingherilor care conduc tara si care nu deranjaza pe nimeni se pare... romanii pot iesi in strada pentru un meci de fotbal. se pot mobiliza, pentru ei si pentru legile lor, nu... aveti oare impresia ca omorand cainii maidanezi ati scapat tara de pericole?... e foarte dureros incidentul recent, mai ales ca e vorba despre viata unui copil dar refuzati sa vedeti adevarata cauza a problemei. daca fiecare oras s-ar fi ocupat de cand trebuia de castrarea maidanezilor n-am mai vedea acum pe strazi nici macar 20% din nr total al cateilor comunitari.

nu toti cainii sunt turbati, nu toti trebuie omorati, sunt curioasa cum ar reactiona un stapan de caine pierdut care nu l-ar gasi in 30 de zile, cat de mult ar mai sustine initiativa asta... cat de benefica i s-ar mai parea.

pe langa cei de la guvernare, va asigur ca maidanezii sunt cea mai mica problema, de ce nu propuneti o petitie pt eutanasierea nenorocitilor din tara?... si va asigur ca veti scapa si de maidanezi mult mai scurt timp. oamenii cu cap ar sti cum sa gestioneze situatiile actuale, nu e cazul javrelor pe care le rotim la conducerea Romaniei, care musca de oriunde si nu fac victime cu gura, cu coltii, le fac mai discret, din birouri, cu stilouri elegante si cu multa incredere ca romanii vor mai indura multe, iar cand trebuie sa plateasca cineva, ce sa vezi? sa plateasca maidanezii... restul e parfum, lapte si miere in toata Romania...  poate trebuie analizata mai bine situatia actuala si poate trebuie sa pedepsim adevaratii vinovati desi la cat de lasi suntem...

Musafir

2013-09-08 20:58

Nici un caine fara stapan!

Musafir

2013-09-08 21:05

nu trebuie sa mai vedem pe strazi caini fara stapin

Musafir

2013-09-08 21:57

sustin eutanasierea cainilor maidanezi fara stapan,nu suport caini lasati liberi asa fara stapaniun real pericol
Diana

#1150 Re:

2013-09-08 22:15

#1119: -

In 3 ani au murit 3 oameni din cauza cainilor? Si asta nu te face sa intelegi nimic? Nu e de ajuns? Sa nu dea Dumnezeu sa fii tu urmatorul om pe lista, sa te transformi intr-o simpla statistica. Si inainte sa-ti dai duhul in chinuri, sa vina cineva si sa spuna zambind - "Asta e, a fost un accident... Mori in liniste ca oricum nu contezi!"