Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

AdiTZA21
Musafir

#1076 Re: Barbaric idiots!!!!!!!!!!!!!!!

2013-09-07 04:28

#1074: - Barbaric idiots!!!!!!!!!!!!!!!

You also told that to the Japanese man? Before or after he was killed? You also told that to Ionut's parents? You dare to call us "Barbaric idiots" while the rest of Europe  is cleaned legally of wild dogs. First try to question yourself why you are calling us, the victims of these wild animals "Barbaric Idiots"..... Then please tell that to the Asian cultures where the dogs are treated exactly as YOU FUCKING HYPOCRIT treat fish, chicken, duck, cow, pig and any other FUCKING KIND OF ANIMAL THAT YOU PUT IN YOUR FILTHY MOUTH!!!!! If you are a vegan, stay a fucking vegan but think twice before you post something like that!!!

If a fucking bear will kill a human, that bear will be hunted down. Probably you wouldn't say anything, because bear is an wild animal. SO THESE FUCKING DOGS!!! It's the same with all animals. The same survival rules are applying allover the world. The one in top of the pyramid is HOMO SAPIENS SAPIENS. Many idiots like you said that Ionut invaded the dog's territory and that is why he was killed. Well, the cityes are our territories and the dogs invaded us. It was our mistake in the past to let them free on the streets, and now we will fix it.

Enjoy watching thousands of dogs getting killed. Probably they also enjoyed when they bitten Ionut to death.... Or they were only protecting their territory???

The entire world is looking in these moments at Romania and at the Romanians. The brutal death of Ionut is one of the news that are on the front page of newspapers and also on TV. And they are wayting for as to get rid of the wild dogs problem. As they did and still do!!!

We are known for gipsyes, Hagi, Ceausescu and now PEOPLE AND KIDS KILLED BY WILD DOGS!!!

AdiTZA21

#1077 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: No comment

2013-09-07 04:31

#1075: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: No comment

And who are you to judge us??? If you are coming from an European country, ask the local authorityes how they get rid of the dogs PLEASE DO THAT BEFORE YOU POST SOMETHING ELSE HERE!!!!

The entire world is looking in these moments at Romania and at the Romanians. The brutal death of Ionut is one of the news that are on the front page of newspapers and also on TV. And they are wayting for as to get rid of the wild dogs problem. As they did and still do!!!

We are known for gipsyes, Hagi, Ceausescu and now PEOPLE AND KIDS KILLED BY WILD DOGS!!!

 


Musafir

#1078

2013-09-07 05:53

DA,am semnat aceasta petitie pentru libertatea de miscare, fara teama de a fi sfasiati de haitele de caini in plin centru oraselor. Copiii mei trebuie sa mearga pe strada fara teama cainilor, care intre timp au revenit la instinctele lor primare (doar cainele este descendentul lupului domesticit!).Acestia nu se numesc caini comunitari, ci caini salbatici,multi dintre ei s-au nascut fara sa fi avut vreodata omul ca si stapan. Moartea in chinuri groaznice a acelui ingeras de doar 4 anisori a cutremurat o lume intreaga,mai putin javrele din politica autohtona, care viseaza referendumuri,FARA A CONSTIENTIZA SAU A INTELEGE CE-I VIATA.VIATA ESTE UNICA SI IREPETABILA,NU MERGI LA CHIOSC SA IEI PAINE SI TE INTORCI.SIGURANTA VIETII COPIILOR NOSTRI TREBUIE SA FIE PRIORITATEA ABSOLUTA,MARIREA ALOCATIILOR COPIILOR,  NU A CONSTRUIRII DE HOTELURI" PENTRU ALTE JAVRE! AR TREBUI SA VA FIE PRIORITATE! EUTANASIEREA in termen de 5 zile este singura solutie de a nu se repeta tragedia.Apropo, "domnule referendum"-daca in locul lui Ionut ar fi fost nepotul dumitale,mai faceai referendum????


Musafir

#1079

2013-09-07 06:55

Omul este suprema creatie a Lui Dumnezeu! A pune pe picior de egalitate omul in raport cu specia canina e hula impotriva Lui Dumnezeu! Cainele trebuie sa ramana ceea ce a fost candva: un ajutor al omului, daca omul are nevoie de vreun ajutor din partea cainelui. In clipa in care a atacat, pedepsirea cainelui e consecinta logica a actiunii umane. Nu urmam ratacirile pagane indiene care venereaza viata la modul general, universal, fara discernamant. Pretuim omul lasat de Dumnezeu inca de la Facere. In om intra Duhul Lui Dumnezeu si nu in lighioanele astea periculoase ca niste fiare. Aveti curajul sa iesiti noaptea pe strada si sa treceti printr-o haita de 20 de caini vagabonzi?

Musafir

#1080 Re: Barbaric idiots!!!!!!!!!!!!!!!

2013-09-07 07:01

#1074: - Barbaric idiots!!!!!!!!!!!!!!!

Fucking moron! Death be upon you! Human animal? I wish you get killed by their fangs!!!!!!!


Musafir

#1081

2013-09-07 07:29

Suntem de rasul lumii,eutanasatiati cf. legii,bagati-i in adaposturi 7 zile si daca nu-I adopta numeni ommorati-i!!!

Musafir

#1082

2013-09-07 07:31

Am avut si eu un caine,Labus ,la care am tinut ,dar intr el si nepoti poete sa se gandeasca numai un tampit sa aleaga sunt ferm convinsa ca "iubitorii de animale" sunt niste oameni fara suflet si care iubesc doar banii primiti

Musafir

#1083

2013-09-07 07:41

Confirm semnatura pentru petitia online.
Victoria Dumitrescu
Dan

#1084 Sã pot sã merg pe bicicletã fãrã atacuri de panicã

2013-09-07 08:39

În fiecare an 3.000.000 trei milioane de miei sunt tãiaţi , li se bagã cuţitul în gât şi nu este nicio problemã . Iepurii sunt împuşcaţi la vânãtoare .

Viaţa unui copil este mai importantã decât un miliard de câini .
Armata ar trebui sã împuşte toţi câinii vagabonzi

În Londra , Paris , Roma oamenii aleargã liberi în parcuri .

De ce România trebuie sã fie un grajd de câini ? Cei mai mari nesimţiţi sunt cei care abandoneazâ animale.

Musafir

#1085

2013-09-07 09:13

Sa fie eutanasiati fara atatea discutii ,incepand din acest monent!

Musafir

#1086

2013-09-07 09:44

Semnez petitia mai mult impotriva celor care au transformat cainii - si nenorocirea celor care au suferit de pe urma lor - in afacere si sursa de bani, fara sa-i intereseze de fapt catusi de putin soarta cainilor sau a oamenilor care au de suferit de pe urma lor.

Musafir

#1087 Re: DA

2013-09-07 10:15


Musafir

#1088

2013-09-07 10:18

m-am saturat de demagogie!

Musafir

#1089

2013-09-07 10:27

OMORATI-I PE TOTI !

Musafir

#1090

2013-09-07 11:09

Sustin eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile! NU mai vrem caini pe strazi in Bucuresti!

Musafir

#1091

2013-09-07 11:20

3 zile, nu 30!
Suntem intr-o situatie extrema, trebuie masuri extreme! 3 zile sunt de-ajuns!
Cand vom avea 100 de caini, nu 100 000, atunci ii putem tine 7 zile.

Iar cine-a vrut sa adopte un maidanez, a putut s-o faca pana acum! Nu mai lungim boala, modificati termenul la 3 zile!
Marina

#1092 Treziti-va,oameni buni !

2013-09-07 11:58

De ce sa ucideti niste suflete nevinovate? Chiar e asta singura posibilitate? Da,sunt de acord cu eutanasierea cainilor bolnavi,batrani! Dar de ce sa moare si cei sanatori si tineri? Ce vina au animalele?E vina lor ca au ajuns pe strazi,ca sunt infometati,neingrjiti,bolnavi? Va asigur ca nu au avut de ales ! Ei nu fac faptele acestea 'din lipsa de ocupatie' ! Ataca oamenii pentru ca nu alta posibilitate! Ei pur si simplu se lupta pentru a trai,fac tot ce le sta in putinta sa supravietuiasca si,daca e cazul,sa isi creasca puii !
Da,intr-adevar,nici eu nu vreau sa mai existeoameni raniti de animale,dar exista si alte solutii,in afara de varsare de sange...Se presupune ca gandim,ca avem o constineta ! Dovedtiti ma ca e adevarat asta si incercati alte solutii !
Singurii vinovati de aceste cazuri sunt ce de la putere,care nu si-au batut capu pana acum cu astfel de situatii! Daca in trecut cainii ar fi fost sterilizati,inchisi in diferite centre si,macar unii dintre ei adoptati,acum nu ar mai fi existat astfel de cazuri !
Si,pentru a arata cat creier au 'oamenii'...atunci cand un caine ajuta un om,il salveaza,cainele este cel mai bun prietenal omului,merita sa traiasca..dar atunci cand musca un om..gata! trebuie ucis ! Asta e gandire?

NOI,OAMENII, NU PUTEM DECIDE CINE SA TRAIASCA SI CINE NU ! NU AVEM NICIUN DREPT SA UCIDEM ATATEA SUFLETE !

Musafir

#1093 Re: Treziti-va,oameni buni !

2013-09-07 12:16

#1092: Marina - Treziti-va,oameni buni ! 

 

Pentru ce am impuscat tigrul scapat de la zoo? Pt ce sunt vanati ursii care cotrobaie in gunoaie? Ce vina au animalele? N-au nici o vina, dar pentru binele semenilor nostri, am ales sa impuscam tigrul, sa omoram ursii, lupii sau vulpile care ataca omul. Cainele e cel mai bun prieten al omului, atunci cand are stapan! Cainii de pe strazi n-au stapan, unii n-au avut niciodata stapan. Sunt ANIMALE SALBATICE! Nu mai veni te rog cu insulte la adresa oamenilor, nu mai veni cu argumentul divin, cu atitudinea asta "hollier than you". Nu esti mai desteapta, nu ai mai mult suflet, nu esti mai credincioasa si nu esti mai aproape de D-zeu DOAR pt ca iubesti cainii! Semneaza petitia sau elibereaza locul!
Marius

#1094 Eutanasierea singura optiune

2013-09-07 12:24

NU VREAU ca din banii mei sa fie cheltuite 6 mil de euro pt referendum, NU VREAU ca din banii mei sa fie facute adaposturi pt caini, vreau scoli, spitale, vreau sa fie platiti doctorii si profesorii. Oprescu vrea sa faca bani pt el si acolitii lui din adaposturi, hrana, intretinere in timp ce alocatiile pt copii sunt la un nivel de mizerie. Daca in 7 zile nu sunt adoptati pe propria RASPUNDERE (cu raspundere PENALA) sa fie eutanasiati
Mircea

#1095 Miting in piata IZVOR

2013-09-07 12:27

Javrele cu doua picioare au tacut 2 zile si acum incet-incet isi fac aparitia din ce in ce mai vocal, debitand numai aberatii cu sterilizare, adaposturi etc. UNDE sa adapostesti 100.000 caini , cum ii hranesti, cum ii ingrijesti, de unde bani? de la sanatate, de la educatie? Singura solutie e EUTANASIEREA, restul sunt AFACERI. Cei care va pasa mai mult de oameni decat de caini, veniti duminica in parcul IZVOR de la 11
cutu schiop

#1096 solutie

2013-09-07 12:27

Mai bine ar fi ca maidanezii prinsi sa fie dati obligatoriu spre adoptie cate unei scari de bloc din habitatul lor natural. Sa li se faca poza si pasaport biometric, eventual zgarda si lesa cu localizare prin satelit. Politistii locali sa verifice periodic starea lor de sanatate si prezenta la serviciul de paza de sub scara blocului unde isi vor avea astfel domiciliul. Aceiasi politisti locali sa le aduca cate o gogoasa (colegială ), in schimbul unei plimbari cu lesa ori maşina... sau pentru o misiune de patrulare prin zona, pentru a gasi si alte mamici care isi lasa copiii fară supraveghere. Si cu toţii să meargă la manifestaţiile pentru Rosia Montana de la care ni se răsuceşte graţios atenţia, asemenea covrigului din coada flămândului cuţu şchiop.

Musafir

#1097

2013-09-07 12:55

Pentru siguranta cetteanului roman

Musafir

#1098

2013-09-07 13:14

de ce 30 zile?...de ce nu un mileniu?...de ce nu urgent?


Musafir

#1099 Re:

2013-09-07 13:27

#4: smile -

si daca este adevarat ca acel copil a fost batjocorit de acel boschetar si dat la caini ce faceti?

 


Musafir

#1100 Re: Eutanasierea singura optiune

2013-09-07 13:29

#1094: Marius - Eutanasierea singura optiune

o sa se faca un cact din banii tai ca si pana acum..prefer sa dau pt caini decat pt cei care ne conduc..oricum ce crezi ca o sa se faca ca ei?