Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-06 13:29

dor de civilizatie

#1027 Re: Re: Re: Oaie fara minte

2013-09-06 13:31

#1008: Cetateanul Turmentat - Re: Re: Oaie fara minte 

Aici m-ati prins, imi completez (in)cultura din emisiunile televizate si notez orice cuvant care mi se pare "extravagant" gen zoofil, pedofil, necrofil, imi plac cele cu sufixul elenic "philae", pentru dragostea netarmurita, pasionala, fata de...

Lasand ironia deoparte, dvs propuneti in continuare solutia perpetuarii starii de fapt si considerati normal ca zonele urbane sa fie impartite de oameni cu animale carnivore mari si potential agresive. Pana cand? Pana se vor stinge natural in 15-20 de ani, asta in cazul fericit in care autoritatile si ONG-urile de profil se vor tine de treaba si vor steriliza populatia canina cum ar fi trebuit sa o faca pana acum?!

Iar trasati egalitate intre oameni si animale ca argument de baza in sustinerea teoriilor dvs. Chiar sunt FOARTE curios, cum ar rezolva problema spaniolii sau italienii mentionati daca le-am putea teleporta 100000 de catelusi pe strazile Madridului si Romei? Aveti vreo idee? Si nu, nu sunt de principiul "omorati-i! ardeti-i! macelariti-i!". Sa fie adoptati cat mai multi posibil daca se poate, dar sa nu-i mai vad liberi pe strazi! Asta imi doresc.

PS: si nu mai fiti ipocrit cu morala dvs superioara ca deja ma enervati, cainii, cand sunt in haita si nu te cunosc, te ataca fara motiv, de obicei impulsionati de masculul sau de femela lor "alpha", care doreste sa-si demonstreze superioritatea.

Nu vreau sa simtiti ce am simtit eu cand am trecut intr-o seara de iarna prin parcul Herastrau cand am fost inconjurat de o haita de caini, desi am incercat sa-i evit, luand-o pe alta alee... au venit pur si simplu dupa mine,chiar daca n-am fugit, n-am strigat in prealabil la ei, nu le-am facut absolut nimic.

Vreau ca urbea mea sa redevina ce a fost acum 30-40 de ani din punct de vedere al sigurantei pe strazile sale. Cer imposibilul? Nu imi permit sa cred asta!

Musafir

2013-09-06 13:32

Nu iubesc cainii. Alti oameni nu iubesc serpii, altii se tem de paianjeni.
Nu vreau caini pe strazi, asa cum nu vreau nici serpi, mistreti sau alte lighioane.

Cine vrea caine, sa-l ia acasa si sa-l tina in lesa!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-06 13:35

Musafir

#1030 Re: Re: Re: Re: Re: No comment

2013-09-06 13:39

#1026: Cetateanul Turmentat - Re: Re: Re: Re: No comment

"Toata lumea sare in cur pentru un copil de 4 ani...."

Ai spus-o printre randuri. Nemernic!

Musafir

2013-09-06 13:57

Am un copil de 1 an si jumatate. De cand a aparut stirea cu copilul ucis de un maidanez, am cosmaruri noaptea. Bravo celor care iubesc cainii! Dar pana la a alege intre viata unui om si viata unui caine spun de o mie de ori DA in favoarea omului. Sa-i ia ei acasa, sa le dea de mancare, sa caute fonduri la cei care doresc sa faca donatii.. Este inadmisibil ca un pensioanr sa duca o viata mai grea decat un caine si aici am in vedere costul unui caine fata de "costul" unui pensionar!
braila

#1032 Referendum Bucuresti

2013-09-06 14:14

Bucuresteni aveti ocazia sa scapati de javre! sper sa se faca ceva si in celelalte orase! eu am scris deja primarului din Braila. sper sa ia si el initiativa si sa ne scape de maidanezii nimanui.

Musafir

2013-09-06 14:20

imi e mila de caini dar de copii mi-i se rupe sufletu, nu putem sa spunem ca iubim cainii mai mult decat copii....e inuman

Musafir

2013-09-06 14:35

Nu sa mai poate suporta aceasta invazie de ciini. Doi nepoti de ai miei au fost miscati de ciini. Cind a fost muscat anul trecut nepotul cel mic, a fost identificat ciinele, am anuntat Primaria lau ridicat si dupa o scurta parioada l-au adus inapoi!

Musafir

2013-09-06 14:38

si din semnaturile astea vreti bani HOTILOR RUSINE HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Musafir

2013-09-06 14:59

Ce pot sa mai comentez dupa peste 20 de ani in care problema cainilor maidanezi nu a fost rezolvata ?

Musafir

2013-09-06 14:59

7-10 ZILE ESTE SUFICIENT.SI DIN PUNCT DE VEDERE AL POSIBILITATII DE ADOPTIE SI AL COSTURILOR

Musafir

2013-09-06 15:15

nu mai vreau caini pe strazi

Musafir

2013-09-06 15:38

Copii sunt viitorul nostru, nu cainii!!!!!

Musafir

2013-09-06 15:38

Vom fi la nesfarsit codasii Europei daca nu se va dori o schimbare....fie ea, de moment, in ceea ce priveste problema cainilor maidanezi....

Musafir

2013-09-06 16:08

sunt veterinar de meserie,niciodata nu am acceptat coabitarea cu animaleele agresive si fara stapan,cine iubeste aceste animale au sansa sa le adopte si sa le protejeze infiindu-le
AdiTZA21
Musafir

#1042 Re: Re: Re: Oaie fara minte

2013-09-06 16:17

#1008: Cetateanul Turmentat - Re: Re: Oaie fara minte

Civilizatia, stimabilule exista in Europa, in uniunea la care am tanjit si am aderat. Lasa lectiile de romana si hai sa "procedem" la curatarea Romaniei, nu numai de caini ci si de alti maidanezi aciuati prin partide si prin talk-show-uri... Pentru oameni (Human kind/race, Homo Sapiens Sapiens) exista legi in unele tari care permit eutanasierea... Exemple ar fi USA (unele state-bravo lor), Vietnam (pentru posesie si uz de droguri se aplica pedeapsa capitala, chiar daca trebuie sa astepti o viata -sa fii eutanasiat- in puscariile lor) si multe alte tari (arabe) in care se aplica legea sfanta a Bibliei: "Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte". Dar daca si tu esti unul care prefera cainii ucigasi de oameni in locul oamenilor ucigasi de caini.... imi pare rau, dar te intrebi degeaba unde e civilizatia. N-ai sa intelegi niciodata pana nu treci prin momentele de groaza prin care trece un om cand e sfasiat de caini. La oameni e mai simplu: cartus, cianura....aia cu scaunelul nu-mi place, dar....e eficienta.... Mai are cineva ceva de comentat in favoarea Canis Lupus Familiaris? Tineti cont de faptul ca lupul este denumit in lumea stiintifica Canis Lupus......

AdiTZA21
Musafir

#1043 Re: Re: Re: No comment

2013-09-06 16:22

#1013: Cetateanul Turmentat - Re: Re: No comment

In cazul acesta, DUMNEZEU SA II IERTE PE TOTI UCIGASII DE CAINI.....DUPA CE TOTI CAINII AU FOST UCISI....multuimit (intelegi ce vrei sa citesti: multumit/mult uimit....te-ai prins tu, doar esti destept)? Si putem spune dupa aceea ca EUTANASIEREA CATORVA SUTE DE MII DE MAIDANEZI A FOST UN ACCIDENT......si voi trai impacat cu gandul ca nu copilul meu va fi urmatorul.....TE ROG, NU MAI POSTA.....TE ROG!!!! Ma faci sa urasc oamenii mai mult decat cainii cand citesc ce postezi...

Musafir

2013-09-06 16:28

Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!
AdiTZA21

#1045 Re: Re: Re: Re: Oaie fara minte

2013-09-06 16:28

#1017: Cetateanul Turmentat - Re: Re: Re: Oaie fara minte

Conform unui instructor de dresaj, presedinte al Asociatiei Chinologice Galati, atestat international in domeniu, care se semneaza cu LECTOR FLORIN PATRICHE: orice câine fără stăpân poate, teoretic, să atace, pentru că, deşi e dotat cu inteligenţă, reacţionează imprevizibil în unele situaţii. Cum problema câinilor nu se va rezolva de pe o zi pe alta, nu ne rămâne decât „să ne păzim spatele”, dacă o cere nevoia. „Dacă trecem pe lângă o haită şi se întâmplă să atace, trebuie să ne mişcăm cât mai puţin şi în nici un caz să începem să fugim, pentru că ei au instinct de prădător. Dacă se poate, ne asigurăm spatele la un zid şi încercăm să fim cât mai calm. Copiii trebuie, în schimb, supravegheaţi de adulţi”, îi sfătuieşte domnul Florin Patriche pe gălăţenii care au nenorocul să se întâlnească cu o haită de patrupede fără stăpân.

M-AS SEMNA CETATENE, DAR CATEODATA MERGE, CATEODATA NU MERGE..... ADRIAN MA NUMESC SI SUNT GALATEAN, DA??? DEGEABA TE KCI PE TINE CA NU SE SEMNEAZA LUMEA PE AICI....

Multumesc pentru intelegere!!!!

Musafir

2013-09-06 16:40

sper , ca macar in al treisprezecelea ceas, sa se faca ceva cu adevarat.macar acum, cei care sunt vinovati sa plateasca pentru nesimtirea si nepasarea de care dau dovada.
AdiTZA21
Musafir

#1047 Re: Re: Re: Re: Re: Oaie fara minte

2013-09-06 16:45

#1029: Cetateanul Turmentat - Re: Re: Re: Re: Oaie fara minte

Tataieeeeee!!!!!! Esti dus!!!! Ai exemplu clar de animale care au omorat un copil!!!!! Si nu e primul si nici ultimul!!!!!! De ce p*** m** ne intrebi daca am vazut caini care sa poarte fetele victimelor??????? Esti dereglat bai!!!! Prea multe filme si prea multa Photen te-au facut sa gandesti asa.... Auzi la el, sa compare oamenii cu animalele si sa mai si zica "Dumnezeu sa-l ierte, a fost un accident nefericit"..... Daca scormonesti pe Google, ai sa vezi ca ai comportament de psihopat..... Inainte de a posta in urmatoarea ora, te rog sa-ti faci un test si ai sa fii ingrozit de realitate!!! SI NU E GENOCID TATAIEEE!!!!! E LUPTA PENTRU SUPRAVIETUIRE!!! NOI I-AM DOMESTICIT SA NE AJUTE LA VANATOARE, NU SA NE OMOARE COPIII, DA? IN CAZ CA NU NE AJUTA LA VANATOARE, NU NE TIN DE CALD IARNA SI NU II LATRA PE INTRUSI, UNDE MAI PUI CA NE OMOARA COPIII, TREBUIE EXTERMINATI. DE CE AM IMBLANZIT PISICA???? SA NE SCAPE DE SOBLOANII CARE FACEAU RAVAGII IN PROVIZII!!!! AI VAZUT/AUZIT DE PISICI SA SE ADUNE IN HAITE SI SA OMOARE COPII? EU NU. AM AUZIT IN SCHIMB CA ACEST MINUNAT CANIS LUPUS FAMILIARIS ARE COMPORTAMENT DE CANIS LUPUS..... DECI, STIMABILE, ITI PLAC LUPII, MARS LA PADURE!!!!

APROPOS CETATENE TURMENTAT, EXPLICA-LE VIETNAMEZILOR CA ACEST ANIMAL ATAT DE PUPAT SUB COADA DE MULTI DE PE LA NOI (PENTRU VALOAREA FINANCIARA, BINEINTELES) NU ISI ARE LOCUL IN FARFURIE SAU IN CASTRON, CI PE STRADA, IN PARCURI, IN CURTILE SCOLILOR, SPITALELOR, MATERNITATILOR, GRADINITELOR...

DACA AI STI CA ARE GUST DE MIEL CAND ESTE FRAGEZIT UN PIC CU BATA SI ATARNAT DE PICIOARELE DIN SPATE SA I SE SCURGA TOT SANGELE, BELIT DE BLANA SI CONDIMENTAT CU TOT FELUL DE MIRODENII DE NICI NU STII CA E CAINE PANA NU VEZI CU OCHII TAI CAND ESTE PREPARAT......CE ZICI DE ASTA? SUNT UN UCIGAS DE CAINI? AI SA SPUI ACUM DESPRE MINE CA MANANC FIINTE NEVINOVATE???? POI SI RATA, GAINA, MIELUL, VACA, PORCUL....TOT ANIMALE DOMESTICITE DE OM SUNT.... SUNT TARI IN CARE POTAIA E DELICATESA SI OAMENII ASTIA CHIAR PLATESC O AVERE SA AIBA IN FARFURIE UN PIC DE DOG.....REAL DOG, MAIDANEZ STYLE.....TE PUP SI MA STERG LA GURA CA MAI AM UN PIC DE GRASIME DE LA COASTE...DE ASEARA....

Musafir

2013-09-06 16:51

Nu este normal ca un ciine sa primeasca mai multi bani decit un copil.Asa cum in alte tari nu vezi un ciine pe strada si la noi vreau sa vad acest lucru.De 23 de ani sint cheltuiti bani aiurea,iar pe strazi ciinii se inmultesc de la o zi la alta.Vreau si la noi sa se aplice legile care sint scoase.In orasul meu strazile sint pline de excremente de ciini,dar nu am vazut pe nimeni cara sa dea amenda ca o persoana ce plimba un ciine nu stringe mizeria in urma lui.

Musafir

2013-09-06 17:05

Ruşine poporului Român! Suntem un popor de snobi şi ne merităm soarta. O să întrebaţi: " De ce? ". Vă spun de ce, facem tot felul de ONG-uri prin care se spală sume fabuloase de bani, facem o grămadă de donaţii pentru protecţia câinilor vagabonzi şi sper să nu supăr pe Dumnezeu dar construim biserici tot mai luxoase, dar NU FACEM NIMIC pentru copii nevinovaţi care suferă de boli grave şi apelează pe tot felul de căi pentru ajutor. Aş dori că pentru puţin timp să se pună fiecare în situaţia unui părinte a cărui copil este bolnav şi nu îl poate trata din "lipsa fondurilor pentru sănătate". Iar cu privire la aşa zişii iubitori de animale aş propune să se găsească o soluţie prin care cine adoptă un câine, acesta să răspundă de acel câine, iar dacă acel câine este găsit vagabond proprietarul să răspundă contraventional, iar dacă este găsit în mod repetat de mai.mult de 3 ori pedeapsă să fie mult mai aspră sau chiar cel câine să fie eutanasiat, iar în cazul în care câinele muşcă pe cineva proprietarul să răspundă penal. Cu privire la doamna Brigitte Bardot dacă iubeşte aşa mult câinii să vină să-i ducă la ea acasa pe toţi. Europenilor le vine uşor să vină cu tot felul de argumente în defavoarea eutanasierii fiindcă la ei problema a fost rezolvată, iar când vine vorba de România ne critică precum că oraşele sunt pline de câini vagabonzi.

Musafir

2013-09-06 17:08

de ce nu d-ati mincare la oamenii strazii,sunt mai importanti ciini?poate dar nu pentru majoritatea.Votati petitia sa se termine odata cu mizeria asta.