Roexit

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Roexit


Musafir

#1

2016-06-28 04:02

Afara cu UE

Musafir

#2

2016-06-28 11:13

Suntem tratáti ca última oameni in tara si in afara....ni se spun cersetori gunoieri si guvernanti nostri nu iau nici o atitudene.......Romania trebuie sa isi inpuna punctul de vedere in fata tuturora si de nu le place plecam din UE ca pt asta este o comunitate si trebuie sa fie la fel ca si peste tot...de nu RO afara din UE si sa mergem singuri mai departe...reconstruita tara ....guvernanti jos pus nou guvern cei aflati judecati si confiscat averile din tata in fiu si repornim totul ce a fost stins....nu putem spune ca a fost furat ca materia prima o avem

Musafir

#3

2016-07-05 04:49

Pentru ca Romania este a romanilor nu a strainilor. Am trait destul timp in umbra altora si sub dominatia unor straini. Stramosii nostri ar fi dezamagiti sa vada in ce hal am ajuns. Ne-am transformat dintr-un popor independent, mandru si puternic in slugi. Toata munca celor ce au trait inaintea noastra a fost degeaba. Consider ca suntem capabili sa ne conducem singuri tara fara uniune.

Musafir

#4 Re:

2018-10-03 13:53

#1: -  

Foarte multa dreptate aveti!
Afara cu UE din tara noastra!


Musafir

#5

2018-10-03 13:59

Chiar asa!

Cat s-au mai rugat prapaditii aia de noi ca sa-i primim. Si am fost primitori cu ei ca intotdeauna in istoria noastra atat de plina de glorie. Dar uite ce fac cotropitorii nostri: ne vin cu tot felul reguli straine de mentalitatea noastra stramoseasca, maram sa ne tinem de ele. AFARA CU EI!!! Afara cu toti cei care nu sunt ortodocsi, familisti si pesedisti! Sa infaptuim romania care ni se potriveste!