SA STOPAM REABILITAREA FORTATA CU POLISTIREN

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția SA STOPAM REABILITAREA FORTATA CU POLISTIREN

dan

#51 Re: Re: NU SEMNATI PETITIA

2016-11-23 13:53

#4: - Re: NU SEMNATI PETITIA 

 Gogutza, esti prost sadea. daca nu mai bine decat atat.

Sustineti numai idiotenii pe forumuri doar doar reusiti sa mai atrageti adepti in ale prostiei sa va fie tovarasi.

Ce nu realizati voi este ca din ce in ce mai multi vor dori diferit de voi si la urma urmei o sa va jupoaie in piata publica. De fapt voi nu sunteti decat niste rebuturi comuniste ce va impotriviti progresului si incercati prin orice mijloace acest lucru.

Dispareti si ascundeti-va in cele mai adanci si intunecate gauri si ramaneti acolo.


Musafir

#52 Re:

2017-03-02 15:07

#1: -  

 

Margelatu

#53 Re: Nimic nu este gratis, tot ce este gratis este foarte scump !

2017-03-08 06:09

#19: niculae alecu - Nimic nu este gratis, tot ce este gratis este foarte scump ! 

 In plus fortele electromagnetice, concentrate de sute sau mii de blocuri, pot atrage atentia extraterestrilor asupra noastra. Acesta este adevaratul pericol, sa fim invadati de extraterestrii!

Messi

#54 Re: NU SEMNATI PETITIA

2017-03-10 08:22

#3: diasporeanu - NU SEMNATI PETITIA 

 Domnule Diasporeanu, apreciez sinceritatea dumneavoastră dar afirmațiile pe care le faceți se bazează doar pe observația că așa fac și alții. Dacă așa fac și alții asta nu înseamnă și că este bine! Poate veți căuta să observați și consecințele folosirii de materiale impermeabile. Probabil că știți ce efecte neplăcute poate genera o bluză din fibre sintetice, comparativ cu una din bumbac. Bluza din bumbac absoarbe și transmite transpirația. Poate pentru dvs. conceptul de respirație/transpirație al betoanelor, este un lucru în care nu credeți. Nu-i bai! Majoritatea oamenilor nu au auzit de efectul de capilaritate al betoanelor. Cu siguranță că producătorii de polistiren și unii constructori, au tot interesul să prezinte izolația cu polistiren ca fiind optimă. Este datoria proprietarului de locuință să fie sceptic și să nu cadă în capcana care i se întinde. Dar este greu... pentru că oamenii nu au răbdare să cerceteze (viața este prea scurtă) iar promisiunile sunt mult prea atrăgătoare. Vor realiza în ce capcană au căzut doar după ce vor plăti o grămadă de bani, degeaba. Așa... ca și la repartitoarele de costuri pentru energia termică!

Mesii

#55 Re: foarte multe tampenii!!!

2017-03-10 08:27

#6: arhitect - foarte multe tampenii!!! 

 Apreciem că ne îndemnați să ne ferim de dumneavoastră!


Musafir

#56 Yo

2017-03-18 18:30

who faking cares? Daca plateste statul, ma doare in dos cu ce se face treaba. Important este sa se faca!!

Lrs a

#58 Placare Polistiren Exterior

2017-05-13 12:57

Buna ziua,
De curand, am inceput izolarea casei cu polistiren Adeplast expandat ignifugat de 10 densitate de 120 si adezivul tot de la Adeplast conform termosistemului cu dibluri de ancorare de 140mm ,menrionez casa este din BCA tencuită.Meseriașul a pus asa zisele "mamaligi" pe placa de polistiren fara a pune chenar imprejurul placii.Am observat dupa 24 h ca placile de polistiren se desprind, se miscă.La Terase a hotarat sa imi puna polistiren extrudat grafitat de 2 cm fara dibluire ulterior au picat. Unul din colțul casei este iesit putin in exterior, casa nefiind la drept si ca sa faca planeitatea a hotarat sa mi puna polistiren grafitat de 5 si sa il inlocuiasca pe cel expandat de 10 insa am o mare indoiala asupra conductivitatii termice. Aceste temeri ca termoizolatia sa nu fie corespunzatoare sunt intemeiate? 

cnoc cnoc

#59 Re:

2017-07-20 13:28

#28: -  re-therm...intra dumneata pe site-ul lor si ioc produs...doar date de contact ,reclama...de ce le faci reclama aiurea,cu rusii vostrii cu tot...astia la o adica,sa ceara un pret mai mare daca gaseste fraieru...auzi la ei,cica 1 mm de vopsea cu ceramica , pardon,reciclata din gunoaiele lumii,face cat 5 cm de izolare cu polistiren...o luam la fuga fratilor cu atatia "derbedei" in jurul nostru...bafta all

 


Musafir

#60 Re: Nimic nu este gratis, tot ce este gratis este foarte scump !

2017-07-25 20:15

Bianca

#61 Re: Placare Polistiren Exterior

2017-09-20 11:46

#58: Lrs a - Placare Polistiren Exterior 

 Buna ziua! Cea mai buna si eficienta metode de izolatie este placa din pluta naturala. Ea mentine termo si fonoizolatia de 10 ori mai mukt decit polistirenul + mai este si naturala/  De ce sa folosim PLUTA in constructii? - 100% proces industrial natural - Impact favorabil pentru padurile de stejari de pluta - Control calitate - conform standardelor - Coeficient excelent de izolatie termica, fonica si anti-vibratii - Stabilitate ridicata - Rezistenta la un interval vast de temperaturi -120C si +120C - In caz de foc, pluta nu raspandeste flacara si nu elimina gaze toxice - Durabilitate nelimitata, fara diminuarea caracteristicilor tehnice - 100% reciclabil si reutilizabil dupa utilizare. Mai multe detalii puteti accesa aici http://gianus-cork.ro/


Musafir

#62 Re:

2017-09-22 19:42

#21: -  

 


Musafir

#63 O treaba a la n-am habar dar spun asta este aici

2018-01-11 14:06

primul lucru trebuie spus ce este aerul prin ce forma apare condensul care este eficienta       Izolării din ce se poate face mai bine dacă exista alt material și dacă e mai rentabil exemplu locuiesc intr-o casa de pământ izolez cu ampora și fac o investiție de 1000 de lei in cât timp amortizez banii și dacă se merita și este convenabil aplic dacă nu rămân la vechea poveste am o întrebare dacă merg la pescuit trebuie sa folosesc o momeala pentru peste nu pentru păsări și degeaba am momeala dacă nu o pun unde trebuie ,sau nu o bag in apa avem probleme mari fraților vorbim de vânători de construcții și noi nu avem habar de ele va felicit ca aveți probleme nu semnați petiția eu am dregând sami fac o casa numai din ampora pereți de 40 grosime și la geamuri le pun o ventilație buna am vorbit cu un bătrân care a trăit 100 de ani și a spus ca e bine .cam despre asta vorbesc unii aici

Mihai Viteazul

#64 Re: Re: foarte multe tampenii!!!

2018-01-11 20:59

#9: Constantin Tudoran - Re: foarte multe tampenii!!! 

Constantine, dar miile de gauri date in peretii exteriori ai blocurilor din beton armat pentru sustinerea panourilor de polistiren crezi tu ca nu slabesc blocurile ? Daca tu crezi ca nu, atunci ai luat diploma aia aiurea.

Reporter

#65 Re: Re:

2018-03-26 18:41

#59: cnoc cnoc - Re:  

Si a mai trecut un an, site-ul nu s-a modificat prea mult, doar....cateva firme noi au aparut in portofoliul aplicarii cu re-therm....EXPUR SA, COCA-COLA Romania si Boznia....si alte cateva sute de clienti particulari.


Musafir

#66 Re:

2018-10-11 18:01

#2: -  

ești pe dinafară ... rău

Ela Elu

#67 Anveloparea cu polistiren

2019-08-03 20:19

Anveloparea cu polistiren: o catastrofă pt sănătatea locatarilor (chiar daca multi nu își dau seama); o încălcare a dreptului la proprietate si la sănătate, la o ventilatie corespunzatoare. De cind s-a anvelopat blocul in care locuiesc (ulterior reanvelopat-inclusiv acoperișul, cu polistiren de 10 si de 20 cm, intercalate cu membrana bituminoasa-un elastomer/material sintetic de 3 grosimi diferite, precum si subsolul+casa scării la parter ), trăiesc un calvar nesfârșit, deoarece nu a mai rămas nici un centimetru de zidărie libera, care sa respire. Incontinuu stau cu geamul deschis, dar tot nu se ventilează corespunzător. Bani dați pe diverse suplimente si aparate/dispozitive care sa compenseze necazul provocat de acest tip de anveloparea. Plus blocul găurit cu bormașină, in doua rinduri, in nenumărate locuri. Plus ditamai găurile ce vor strica peretele exterior, necesare montării unui sistem de ventilatie. Bineînțeles, noile costuri la curent electric vor depăși cu mult economia făcută la factura de încălzire. Nemaivorbind de sănătatea deteriorata !