Folosirea stadionului din Targu-Jiu pentru festivale de muzica

  La noi in Targu-Jiu s-a construit un nou stadion, dar din pacate echipa noastra de fotbal joaca in alta divizie si nu ii este permis sa joace pe arena locala.De aceea m-am gandit ca ar fii o idee buna sa folosim arena pentru festivale de muzica.Toate genurile de muzica, inafara de manele, sa se poata bucura de sansa unui spectacol pe un stadion,fie ca vorbim de rock, pop, hip-hop, trap, dubstep etc.Orasul s-ar bucura de o publicitate sporita si de un numar mare de turisti care ne-ar vizita orasul.

  Avem un oras frumos, ar fii pacat sa nu aratam lumii ce bogatii se gasesc in orasul lui Brancusi.Ganditi-va ce boost ar aduce aceste festivale.Cate companii ar dorii sa sponsorizeze, cata lume ar cunoaste orasul lui Brancusi asa cum nimeni nu l-a cunoscut vreodata, ce castig ar avea barurile din oras, restaurantele, cafenelele, magazinele etc. Avem in Romania multe exemple de urmat, un mare exemplu ar fii Clujul, care cu ajutorul Untold-ului a devenit un oras foarte cunoscut in Europa.Haideti sa aducem si noi lumea la Targu-Jiu sa se bucure de festivale, la fel de frumoase ca peste hotare... 

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook