Filmul Demon Slayer in cinematografe

  • Vrem ca filmul Kimetsu no Yaiba-Demon Slayer:Mugen Train sa apara in cinematografele din Romania. In primul rand cu audio in japoneza si subtritare in romana si daca se poate si varianta dublata in engleza cu subtritare in romana. 
  • Kimetsu no Yaiba- Demon Slayer: Infinity Train este adaptarea unui manga scris şi ilustrat de Koyoharu Gotouge. Filmul a fost anunțat că îşi va avea premierea şi în America şi Canada în 2021.
  • In Romania sunt mulți fani care îl asteaptă, inclusiv eu. Ideea filmului este una simplă, plotul are intenția de a transmite o ideologie frumoasă, pe care simt ca se pierde încet. Animația este extraodinară şi vie, deci poate atrage atenția şi unei generații mai mici. Filmul are la bază samurai, iar acțiunea se petrece în era Taisho a Japoniei, la inceputul secolului XX.

Mkrtcian Evelina-Armine    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Mkrtcian Evelina-Armine să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...