Nu vrem vouchere de 8 martie, vrem parcuri și locuri de joacă pentru copii !

În urmă cu aproximativ doi ani, inițiam o petiție privind reducerea bugetelor alocate festivalurilor din Focșani, petiție care a avut susținere, fiind preluată atât de presa locală cât și cea regională, fiind prezentată și la TVR 2. A dat și ceva rezultate, "ajutată" fiind ulterior și de contextul pandemic. Astăzi , constat cu tristețe că banul public este în continuare risipit. Nici mai mult nici mai puțin decât peste 6.000.000 lei (1.200.000 euro) se vor cheltui pentru acordarea de vouchere în valoarea nominală de 200 lei pentru 30.000 de doamne din Focșani. Da, ați citit bine, nu am greșit numărul zerourilor. Oare acești bani nu pot fi cheltuiți spre folosul comunității ? Eu cred că multe dintre doamnele care sunt vizate pentru acordarea acestui voucher, mame sau bunici, ar renunța la acesta și ar prefera ca din acești bani să se facă în Focșani un parc  în care copiii și nepoții lor   și nu numai, să se poată relaxa. Menționez că demersul meu nu este unul politic și că voi taxa orice decizie de acest fel, indiferent ce partid o susține. Declar că eu nu doresc să primesc acest voucher, îl voi refuza, și  vă invit să semnați acestă petiție dacă sunteți de acord că decizia acordării acestor vouchere este total nepotrivită și că acești bani ar trebui investiți în proiecte în folosul întregii comunități.

Va mulțumesc !

Iulia Aniela Tudor    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Iulia Aniela Tudor să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.