Fara reclama la videochat / No Videochat Ads

Ti-ai dorit sa vezi un video pe Youtube despre o reteta si a pornit o reclama in care o domnisoara iti vindea visul unei case, a unei masini, a vacantelor si hainelor de lux obtinute in cateva luni? Erau si copiii tai in camera?

Ai vazut cum copilul tau comenteaza la threaduri pe Facebook Ads in care e infatisata o domnisoara care pare mai degraba un director de companie cu o cariera de succes decat ceea ce e in realitate - model de videochat?

Romania este unul din "furnizorii" de top din Europa si din lume pentru retelele de prostitutie si trafic uman. Desi videochatul nu este prostitutie per se, reprezinta un prim pas in aceasta directie si activitatea in sine este dificil de clasificat.

Va invitam sa semnati aceasta petitie pentru limitarea reclamelor la videochat, atat in randul copiilor cat si a adultilor. Nu exista oferta fara cerere.

Romania a fost derogata din punct de vedere al eforturilor pentru impiedicarea traficului uman de catre Guvernul Statelor Unite, https://ro.usembassy.gov/2020-trafficking-in-persons-report-for-romania/ ,  pentru ca institutiile statului dau gres. Insa Romania are o societate civila puternica, care a dovedit ca poate aduce schimbare daca persista.

Traficul uman si prostitutia sunt probleme complexe, care cer coroborarea multor actori - autoritati, ONGuri, societate civila etc. Nu ne propunem si nu avem capacitatea de a ajuta victimele traficului uman sau macar de a dezbate daca prostitutia ar trebui legalizata sau nu. Doar ne dorim ca reclamele cu privire la activitatea de videochat sa fie interzise/semnificativ limitate, deoarece acutizeaza problema prin comunicarea agresiva si in masa, prin care incearca sa normalizeze ceea ce majoritatea parintilor nu isi doresc pentru copiii lor.

Pentru un viitor mai bun!

_______________________

No Videochat Ads

Did you ever mean to watch a Youtube video receipe and an ad popped up? A young lady selling the dream of owning a house, a car, luxury vacations and luxury clothing all within a few months of "hard work"? Did your children overhear?

Did you notice your children commenting on Facebook Ads threads presenting a lady acting as a powerful CEO rather than what she really was - a videochat model?

If you're a foreigner living in Romania you'll know, if you're a non-resident foreigner learn this happens every other ad.

Romania is, unfortunately, one of the top "suppliers" for prostitution and human traffic in Europe and worldwide. Although videochat is not prostitution per se, it is a first step taken in the direction and the activity itself is difficult to label.

We invite you to sign this petition for limiting videochat ads for all audience. There's no supply without demand.

Romania was downgraded by the US Government https://ro.usembassy.gov/2020-trafficking-in-persons-report-for-romania/  in terms of anti-human traffic efforts as institutions have failed. However, Romania has a strong civil society, who proved able to force change through sustained efforts.

Human traffic and prostitution are complex issues, requiring collaboration of many stakeholders - authorities, NGOs, civil society etc. We don't aim to and have no capacity to help human traffic victims or simply debate on topics such as prostitution legalization. All we want is ads for videochat to be banned or significantly limited. Aggressive promotion of videochat normalizes paths most parents don't want their children to follow and makes Romania's overall prostitution & human traffic issue more severe. 

For a better society!


No Videochat Ads    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez No Videochat Ads să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...