FĂRĂ ZECI de întreruperi a distribuției de energie electrică în Berceni și Vidra!

NOI, locuitori ai comunelor Berceni și Vidra, RECLAMĂM ZECI de întreruperi de scurtă durată a distribuției de energie electrică!

DE CIRCA 2 SĂPTĂMÂNI, în intervalul 8 - 12, la ore diferite, am constatat câte 3-5 întreruperi scurte ale distribuției de energie electrică (câteva secunde). Avariile se produc pe linia de medie tensiune (aeriană), ceea ce înseamnă că sunt afectate mii de locuințe din comunele Berceni și Vidra

afis-intreruperi.jpg

AFECTEAZĂ COPIII! Avariile sunt extrem de deranjante, întrucât apar exact în intervalul în care copiii fac școală online. O întrerupere a furnizării energiei electrice chiar și de numai câteva secunde înseamnă resetarea conexiunii internet, restartarea calculatorului, reconectarea la aplicația online. Adică cel puțin 5-10 minute irosite din ora online. Cu câteva întreruperi zilnice, înseamnă că nu mai rămâne aproape nimic din școala online

AFECTEAZĂ TELEMUNCA! Întreruperile energiei electrice afectează și activitatea adulților care muncesc de acasă în condiții de pandemie - pierd documente nesalvate, nu pot comunica cu angajatorul, nu pot participa la teleconferințe șamd

La reclamațiile telefonice, operatorul e-Distribuție a explicat unor vecini că avariile se datorează păsărilor care scurt-circuitează linia de medie tensiune. Dar păsări am avut și în toamna anilor trecuți fără să suferim astfel de avarii. Cel mai probabil, rețeaua de medie tensiune are un defect pe care e-Distribuție nu mai încearcă să îl identifice întrucât peste 3-4 luni se vor finaliza lucrările de trecere în subteran a liniei aeriene existente.

Dar nu mai putem aștepta 2-3 luni cu întreruperi zilnice. Indiferent de cauză (păsări, defect pe linie), e-Distribuție are datoria de a respecta Standardul de Performanță.

De aceea, NOI subsemnații, vă solicităm intervenția rapidă pentru identificarea și eliminarea cauzelor care generează întreruperi zilnice cu impact major asupra școlii online și a muncii de la distanță!

Întelegem că întreruperilor ar putea să dispară (poate) prin trecerea în subteran a liniei, dar nu putem aștepta încă 3-4 luni în situația actuală. Dorim să putem beneficia de un serviciu de distribuție CONFORM cu Standardul de Performantă

Multumim!

Asociatia Grup de Actiune Locala Berceni    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Asociatia Grup de Actiune Locala Berceni să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face informația publică pe internet.