Eliberarea Certificatului de Urbanism pentru o Ferma de Familie in Cresterea Caprelor

Buna ziua,

Ma numesc Balas Florin, domiciliat in Comuna Berceni, judetul Ilfov, si dețin o mica ferma de capre. Am implementat un proiect pentru o linie de finantare pentru submasura 6.3, ferma de familie in cresterea caprelor.Si am depus documentele necesare pentru aprobarea autorizatiilor de functionare a fermei la urmatoarele Institutii :

- Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov-nu dispun de certificatul de urbanism.

- Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara pentru Siguranta Alimentelor-document Aprobat

-Garda de Mediu Ilfov -nu dispun de certificatul de urbanism.

-Directia de Sanatate Publica Ilfov-nu dispun de certificatul de urbanism.

Nu dispun de certificatul de urbanism īntrucât aceste instititutii ale statului au verificat documentele obligatorii la depunearea lor si au sesizat  ca lipseste Certificatul de Urbanism, care trebuia emis de Primaria Comunei Berceni. Garda de Mediu Ilfov si Directia de Sanatate Publica Ilfov refuza eliberarea autorizatiei pe motiv ca nu am certificatul de urbanism. Domnul Primar, si personalul de la urbanism au refuzat in nenumerate randuri sa imi eliberareze certificatului de urbanism.Pe motivul invocat de domnul primar, si personalul de la departamentul de urbanism, dumnealor cred  ca eu voi face sacrificari de animale. Cu toate ca.In certificatul de Inregistrare de la Registru Comertului- Ilfov, sunt doua coduri CAEN 0162-Activitati auxiliare pentru Reproductia Animalelor si 0145-Activitati auxiliare pentru Cresterea Ovinelor si Caprinelor.Sunt specificate clar ca nu se fac sacrificari. Am obtinut semnaturi de la vecini ca sa fiu in regula conform Aviz/Acceptat conform Legii nr.230/2007. Eu voi creste animale adica iezi pana la 6 luni sau 8 luni, si dupa aceea se vor vinde vii nu sacrificati cum au specifica in certificatul de urbanism.Dl Primar Covrigea Gheorghe.  Domnul primar si personalul de la urbanism ar trebui sa nu blocheze un proiect finantat de stat doar pentru ca ei cred ca nu voi respecta legea. Din contra, domnul primar ar trebui sa incurajeze initaitiva privata si accesarea de fonduri europene, pentru tot tineretul. In acest moment proiectul meu este blocat.

Va rog daca se poate sa ma ajutati sa strang aceste semnaturi, care  imi sunt necesare pentru eliberarea certificatului de urbanism, dar si pentru constructia cea noua pe care doresc sa o construiesc.

Beneficiile  laptelui de Capra:

Laptele de capră este bogat în vitaminele A, B2, C și D, dar și în minerale ca, magneziu, calciu, zinc si fosfor. Recomandarea specialiștilor este ca acesta să fie consumat crud, fără să treacă prin procesul de pasteurizare. Pasteurizarea laptelui este modalitatea folosită pentru a evita infectarea cu Salmonella. Cu toate acestea, prin acest proces sunt eliminate și o mulțime de nutrienți, enzime și bacterii cu efect benefic pentru organism.

Ce afecțiuni poți trata consumând lapte de capră?

Datorită compoziției sale, laptele de capră ajută la o mai bună funcționare a organismului și are capacitatea de a trata afecțiuni foarte grave.

Consumat în mod constant, laptele de capră reduce inflamațiile. În plus, acesta tratează boli ale sistemului digestiv, printre care boala Crohn, ulcerul, dar și alergiile, eczemele sau bolile autoimune.

Laptele de capră are și capacitatea de a preveni apariția cancerului. Acesta conține o substanță numită aglutinină, care elimină pericolul ca radicalii liberi să ajungă în organism și să producă mutațiile ADN, vinovate pentru dezvoltarea cancerului. Pe lângă toate aceste beneficii, laptele de capră are o compoziție asemănătoare cu cea a laptelui matern, ceea ce îl face ușor de asimilat pentru organism.

Cu Stima si Respect!

Florin Balas