Drepturi egale intre fete si baieti la concursuri

Buna ziua!
Anul asta intentionez sa sustin examenul de admitere la Academia de Politie ''Alexandru Ioan Cuza'' si am observat ca baremele de la proba sportiva difera intre baieti si fete, acest lucru nu mi se pare normal din moment ce toti concureaza pe aceleasi locuri iar atat in interiorul academiei cat si dupa ce o vor termina, atat fetele cat si baietii, vor avea aceleasi obligatii si drepturi.
Propun scaderea baremului la fete la nivelul celui de la baieti sau ridicarea celui de la baieti la acelasi standard cu al fetelor deoarece intr-o stat democrat toti avem drepturi egale.

Panaite Gabriel, Calarasi

Multumesc.

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către 2011. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.