Dreptul de a ne plimba cainii prin parcurile din Brasov

Lipsa locurilor de joaca special amenajate pentru caini ridica problema modului in care putem face miscare cu acestia .

Noi, cetateni ai orasului Brasov dorim redobandirea dreptului de a ne plimba patrupezii pe aleile parcurilor din oras.

Totodata suntem constienti de neplacerile provocate de cei care nu strang excrementele camaradului patruped pe prioada plimbarii si de aceea dorim ca odata cu redobandirea acestui drept sa se innaspreasca si amenzile aplicate conform legii in vigoare.Controale periodice si patrule prin parcuri pentru a asigura linistea si curatenia publica aplicand legile in vigoare.

Multumesc

Adrian-Dan Barbanta    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Adrian-Dan Barbanta să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.