Dreptul de a alege materia la bac:istorie sau matematica

Noi,elevii de liceu,ai învățământului liceal de zi/frecvență redusa/fără frecvență sau seral,indiferent de profil si specializarea profilului,dorim să putem alege la ce vom da examenul de bacalaureat,în funcție de materia pe care o preferam si la care suntem mai bine pregătiți. Dorim să alegem între matematica si istorie,sa nu mai fie obligatoriu la niciun profil sa dam la matematica ori la istorie,ci sa putem alege,asa vom promova cat mai multi bacul si vom avea acces la școlile facultative.

Cine este de acord,va rog,votați si distribuiți! Ar trebui să avem toti dreptul de a alege daca dorim să dăm la matematica,fiind o materie elementară sau la istorie,o materie care trebuie să facă parte din cultura generala a oricărui om.

Drepturile elevilor    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Drepturile elevilor să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.