Dreptate pentru puiuțul Alexandru Paul

Dorim eu Nelly-Mihaela Muresanu impreună cu părinții Popescu Adrian Constantin  și mama Popescu Maria Mirela sa se facă dreptate puiutului Popescu Alexandru Paul născut 9/12/2016 perfect sănătos la naștere care a ajuns la spital cu roșu în gat și febra după care medicii i-au pus un alt diagnostic mai exact Dermatita Atopica după care i-au administrat direct antibiotic puternic fără sa îi facă testul de alergie și a avut reacție adversa după care l-au transferat la (ATI) și medicii au deconectat copilul de la aparate fără voia și semnătura părinților după deconectarea copilului de la aparte puiuțul Alexandru a încetat din viață pe data de 23/04/2017! DoRIM dreptate dorim sa se schimbe totul în spitalele noastre dorim sa fie medici constienti nu inconștienți pentru inconștiența medicilor plătesc suflete nevinovate!!

Muresanu Nelly-Mihaela    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).