Dorim siguranță în subteran!

 Campania SIGURANȚA DIN SUBTERAN dorește montarea unor panouri de protecție pentru evitarea tragediilor din stațiile de metrou. Această investiție este necesară pentru siguranța persoanelor care folosesc aproape zilnic acest mijloc de transport în comun. Dacă în restul orașelor mari din străinătate, această soluție s-a dovedit a fi eficientă, de ce să nu o adoptăm și noi, românii? De ce să nu ne dorim siguranță și la noi în țară?

În ultimii ani accidentele de la metrou s-au ținut lanț, lucru extrem de trist. Acestea ar fi putut să fie evitate cu ușurință dacă stațiile de metrou ar fi fost dotate cu panouri de protecție. Multe suflete ar fi fost salvate, iar lacrimile persoanelor care și-au pierdut ființele dragi n-ar mai fi inundat gurile de metrou.mainmetrou-680x365_c.jpgTREBUIE SĂ NE TREZIM, iar această petiție dorește conștientizarea pericolelor din stațiile de metrou și împiedicarea acestora.

Dacă și dumneavoatră țineți la siguranța voastră și a celor din jur, vă rugăm să semnați această petiție și s-o răspândiți la cât mai multe persoane.

Vă mulțumim!subway-2893851_960_720.jpg

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Adnana Maioga să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook