Dorim schimbarea sistemului reprezentativ cu cel direct .

Dupa cum stim 26 ani am  desmnat persone sa ne reprezinte in senat , parlament . Dar acesti domni in loc sa ne reprezinte interesele  noastre naționale si sociale au dus tara  la distrugere .Prin asa zisa privatizare sau distrus fabricile si uzinele din tara .Agricultura  deasemenea distrusă .Dintr-un stat exportator ne-am transformat in un stat importator unde toate alimentele care le consumăm sunt cu adezienti chimicali unde ne pune viața in pericol atat noua adulților cat si copiilor . Asa ca domni reprezentanți a avut grija sa se reprezinte pe ei facandu-se bogati peste noapte .Pensii speciale,  pe cand noi cetateni punadune in spinare cat mai multe ipozite.Dupa cum stim pădurile nu sunt tăiate si luate de firma austriacă .Auru luat de canadieni Petrolu si gazele luate de catre compani staine .Si noi plătim un pret mai mare la pompa pt un litru de benzina sau motorina .Gazele sunt mai scumpe decat întrega Europă.  Romania find ce mai săracă tara din UE pt ca profitul care il fac firmele straine le duc in tara lor de proveniență si noi nu ne alegem cu nimic . Romania o vaca de muls pt toata Europa si America Prin motivul care il stim cu toti propun un  referendum in care sa cerem parlamentului României si presedintelui implantarea democrației directe si introducerea in constitutia țări cele trei puncte in care cetateni Romaniei sa decida ce legi ,contracte si investiti sa fie aprobate. Cele trei puncte care trebuiesc introduse in constituirea Românei sunt:

1)Dreptul de referendum unde cetateni tari decid ce legi si contracte trebuiesc aprobate sau respinse .

2) Dreptul de recali unde cetateni poate sa respingă sau demită un demnitar politic in cazul ca acesta este depistat de corupție sau trădare de țară. Politicieni fara imunitate  si lipsiți de privilegii .

3 )Trasparenta banilor publici unde putem vedea in ce sa investit bani nostri contribuabilor.

Deasemenea revizuirea constituției si eliminarea unor legi in care nu sunt in folosul nostru național. Abordareaunei legi in care toti cei vinovați de corupție si trădare tari pt distrugere sa fie pedepsiti cu închisoare pe vată si pusi la munca silnică .Sa nu mai fim deacord sa participe la alegeri  generle si locale cei cu  dosare penale . Multumesc va rog sa semnati petitia pt a putea face schimbarea sistemului reprezentativ cu cel direct .

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Sebe să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook