Dorim sa plantam in zona Campulung Muscel in primavara 2020!

Petitie_plantare_pics.jpgTragicele evenimentele din ultima vreme ne-au făcut să înţelegem complexitatea naturii și cât de sensibilă este, dar, pe lângă asta, ne-au ajutata să conștientizăm imporţanta copacilor. Viiturile, tsunami-urile, canicula, inundațiile, focurile din Amazon și Siberia sunt doar câteva exemple.

Dorim să contribuim la o planetă verde, iar în acest sens avem nevoie de ajutorul vostru să arătăm Ocolului Silvic din Câmpulung, dar și din zona Argeș, că suntem determinaţi să îi ajutăm la plantarea copacilor în primăvara anului 2020 și să prevadă deja în bugetul lor aceste activităţi ajutătoare planetei!

 

Vă mulţumim pentru ajutorul dumneavoastră,

Echipa Gaia.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Echipa Gaia să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...