Dorim o cursă aeriană WizzAir între Iasi și Basel

Aceasta este o petiție simplă a celor ce doresc o cursă aeriană între Iasi și Basel. Încercăm să convingem astfel compania WizzAir de faptul că o astfel de cursă ar avea potential astfel incat sa jutifice economic o ruta spre Basel. Bazinul de colectare al posibililor doritori este destul de vast, intrucat in zona Moldovei nu exista o cusa spre acea parte a Europei si nici din Republica Moldova. Basel este un important nod aerian ce deserveste o zona din Europa ce cuprinde 3 tari: NE Frantei, SV Germaniei si NV Elvetiei. Mentionez ca parcurg aceasta ruta de cca 8 ani cu 4 curse dus- intors, pe an, dar de la Cluj-Napoca, impreuna cu personae din zona Moldovei si am dori mult infiintarea acestei curse cu Wizz Air. Vă mulțumim.

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.