Dorim o cursă aeriană WizzAir între Iasi și Basel

Aceasta este o petiție simplă a celor ce doresc o cursă aeriană între Iasi și Basel. Încercăm să convingem astfel compania WizzAir de faptul că o astfel de cursă ar avea potential astfel incat sa jutifice economic o ruta spre Basel. Bazinul de colectare al posibililor doritori este destul de vast, intrucat in zona Moldovei nu exista o cusa spre acea parte a Europei si nici din Republica Moldova. Basel este un important nod aerian ce deserveste o zona din Europa ce cuprinde 3 tari: NE Frantei, SV Germaniei si NV Elvetiei. Mentionez ca parcurg aceasta ruta de cca 8 ani cu 4 curse dus- intors, pe an, dar de la Cluj-Napoca, impreuna cu personae din zona Moldovei si am dori mult infiintarea acestei curse cu Wizz Air. Vă mulțumim.  

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook