Dorim asigurarea unei educatii de calitate tuturor elevilor de etnie rroma.

Noi, elevii clasei a VII-a C de la Scoala Nr.4 "Elena Donici Cantacuzino", Pucioasa suntem impotriva faptului ca elevii de etnie rroma sunt nevoiti sa abandoneze cursurile sau sa nu aiba drepturi egale cu ceilalti.

Din acest motiv, dorim ca in scoli, sa nu existe astfel de discriminari la adresa copiiilor de etnie rroma.Acestia nu trebuie marginalizati, ci trebuie incurajati prin programe speciale de sustinere, sa urmeze anii de scoala obligatorii.Daca au dificulati materiale, statul trebuie sa le asigure: rechizite, uniforme, transport, hrana necesara dezvoltarii.

Cerem cetatenilor romani semnarea acestei petitii pentru a opri abandonul scolar, rasismul si pentru a asigura tarii un viitor mai bun fara cetateni needucati pana in anul 2025.

Banescu Alexandru, Robescu Luca, Sarboiu Flavius, Slavoiu Sebastian    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Banescu Alexandru, Robescu Luca, Sarboiu Flavius, Slavoiu Sebastian să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.