Difuzoare Catedrala Neamului-reducere nivel zgomot

Locuiesc in zona Calea 13 Septembrie, vis-a-vis de Catedrala Neamului. De cateva zile, de cand se desfasoara un pelerinaj continuu, zi si noapte, difuzoarele Catedralei transmit fara oprire, 24/24, cantari religioase la un nivel sonor ridicat, care nu poate fi atenuat nici de doua randuri de geamuri termopan, depasind, cu siguranta, nr de decibeli admisi de lege. In blocurile din preajma Catedralei nu ne mai putem odihni de 4 nopti si nu intelegem de ce difuzoarele exterioare trebuie sa produca atata zgomot. Solicitam reducerea volumului acestor difuzoare, atat ziua, cat si noaptea ,astfel incat sa nu se poata auzi in interiorul locuintelor.

Locatari Calea 13 Septembrie 73-75    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Locatari Calea 13 Septembrie 73-75 să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.