Diferența prea mare dintre rezultatele inițiale de la titularizare și contestație

Bună ziua! Numele meu este Anghel Adrian Lucian și anul acesta am susținut examenul de titularizare. Inițial am obținut nota 6.95, deși știam ca lucrarea mea merita o notă mai bună. Am făcut contestație, iar în urma acesteia am obținut 4.50.Șocat de nota obținută, am fost la inspectorat unde am fost plimbat pe la toate ușile ca mai apoi sa mi se spună să mă conformez că aceasta va fi nota mea finală. Știu că sunt mai multe cadre didactice în aceeași situație, chiar eu am întâlnit câteva. Am creat această petiție deoarece vrem să ne apărăm drepturile, să nu mai fim nedreptățiți iar lucrările noastre să fie corectate de către cadre didactice universitare. De asemenea nu pot sa nu menționez faptul că sunt nevoit anual să particip la acest concurs, din lipsa posturilor care sunt luate înainte de prima etapă prin diverse metode. Sper ca împreună să putem schimba ceva.

Vă mulțumesc! 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Adrian Anghel să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...