DIASPORA ISI CERE DREPTUL LA VOT!!

Cetatenii romani au stat la cozi interminabile in toata Europa, ajungand sa voteze dupa patru sau cinci ore, in cazurile fericite insa au fost foarte multi care nu au reusit ramanand afara in ploaie sau vant. 

Este inadmisibil! Asa cum avem obligatii sa platim taxe si impozite vrem sa avem si drepturi! Printre astea si dreptul de a vota! Un drept care ne-a fost furat astazi!! Este inadmisibil să nu permiți propriei populații să voteze, în condițiile în care prezența la vot este deja redusă. 

E dreptul nostru sa votam. E dreptul nostru să dispunem de această alegere așa cum dorim și e caz penal atunci când nu o poți face. Când incompetența autorităților se traduce în prea puține hârtii xeroxate, prea puține liste suplimentare, prea putine sectii de votare, angajati care au nevoie de 5 minute ca sa noteze datele din buletin,  inseamna ca, guvernul a esuat...

SOLICITAM INFIINTAREA SECTIILOR DE VOTARE IN TOATE ORASELE PRINCIPALE, O MULT MAI BUNA ORGANIZARE, MAI MULTE SECTII DE VOTARE IN ORASELE CARE AU DEJA URNE DE VOTARE SI IN CONSECINTA ANULAREA TUTUROR VOTURILOR DIN PRIMUL TUR DE SCRUTIN!!

 Nu e normal sa fie nevoie sa stai 5 ore la coada pentru a vota!!

 Nu e normal ca dupa 3 ore de asteptare sa nu putem vota!!

 Nu e normal ca Tiriac sa fie nevoit sa plece cu avionul la Bucuresti pentru a putea vota (fusese la sectia de votare de la Paris)
Nu e normal ca cei care doresc sa voteze sa fie nevoiti sa plece deoarece stiau ca nu vor ajunge sa voteze. 
Nu e normal sa fim opriti de jandarmi cand tot ceea ce ne dorim este sa ne exercitam dreptul de roman.

Diaspora e activa si doreste o schimbare. Diaspora doreste sa avem o Romanie unde sa ne putem intoarce!!


Diana Floricioiu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Diana Floricioiu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook