Dezastrul ecologic al raului Teleajen - Valenii de Munte

Prin prezenta petitie sesizam autoritatile competente si Ministerul Mediului  asupra dezastrului Ecologic petrecut pe albia raului Teleajen  in orasul Valenii de Munte .
Solicitam autoritatilor imediata actiune de eliberare a raului Teleajen captat printr-o imensa teava care probabil alimenteaza o centrala electrica.
Totodata solicitam organelor competente sa analizeze proiectul care a dus la actualul dezastrului ecologic , sa informeze cine a initiat si realizat acest proiect,  sa verifice indeplinirea normelor legale si studiul de impact asupra mediului . In cazul in care proiectul s-a desfasurat cu bani publici sau bani Europeni ,  solicitam verificarea si publica informare si justificare a tuturor sumelor de bani cheltuite .
Dar mai presus de toate solicitam demararea imediata a unui proiect reparator, asumat de autoritatile locale , de remediere a dezastrului suferit de raul Teleajen in localitatea Valenii de Munte ! 

 

 

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook