Deva doreste bazin de inot acoperit.

Solicitam Primariei Deva si institutiilor abilitate sa demareze in cel mai scurt timp un proiect prin care bazinul mare apartinand Strandului Municipal Deva sa fie ’’reinventat’’.
Astfel, sugeram amenajarea acestuia folosind modele cunoscute mai ales in orasele de frontiera din Ungaria: Gyula, Mako, etc. Practic bazinul odata renovat si reamenajat, poate fi acoperit cu un balon gonflabil ce poate prelungi astfel durata de utilizare pe tot parcursul anului, permitand astfel folosirea in scopuri sportive, de agrement, etc. si adaugand orasul pe o posibila harta a centrelor de natatie din Romania.

Credem ca acest demers s-ar putea finaliza chiar in acest an, 2019, daca toate institutiile ar fi solidare, lucrand in interesul cetatenilor.

Aveti toata sustinerea noastra, Parinti sau Cetateni.

*Fotografia este folosita ca exemplu si nu are scop comercial.

Bazin_Inot_poza.jpg

Cristian Coman    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Cristian Coman să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.